Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
buddie vev
defw Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
47 gemiddelde waardering 39.9
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Kist is nu in balbezit. Voorintholt is nu in balbezit. Kist bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Massini stond buitenspel. Esajas neemt vlug de vrije trap. Trejo is nu in balbezit. Thomée verovert de bal door een tackle van achteren. Thomée haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kist verovert de bal door een tackle van achteren. Kist met een sublieme pass. Esajas met een sublieme pass. Thomée bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomée draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Esajas kopt de bal weg. Thomée heeft problemen om de bal te vangen. Trejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomée verovert de bal door een tackle van achteren. Thomée draait met de bal, schiet en ... Cork bokst de bal weg.

14e minuut.
Heerkens neemt vlug de vrije trap. Thomée rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Duchewicz ... Strafschop! Directe rode kaart, Duchewicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Duchewicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Thomée raakt geblesseerd tijdens het duel. Brom kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Cork verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Inworp. van der Wal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kist geeft een lange en hoge pass. Thomée maakt een snoekduik en kopt de bal. Cork maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - vev 1:0

20e minuut.
Schoenaker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brom rent richting de bal. Brom speelt de bal door. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Heerkens kopt de bal weg. Trejo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brom. Brom krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Esajas is nu in balbezit. Esajas passt de bal met de wreef. Brom probeert naar een medespeler te passen. Thomée bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomée draait met de bal, schiet en ... Cork probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Voorintholt kopt de bal weg. Daar is Kurtul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomée bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomée haalt uit met een fantastische trap. Cork werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Massini controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Boomsma maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Trejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomée verovert de bal door een tackle van achteren. Thomée draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Brom probeert naar een medespeler te passen. Thomée is nu in balbezit. Thomée passt de bal met de wreef. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cork trapt de bal weg. Esajas kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurtul de bal. Thomée rent richting de bal. Thomée schiet op doel. Cork verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Kurtul kopt de bal weg. Trejo heeft problemen om de bal te vangen. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - vev 2:0

35e minuut.
Schoenaker met een snelle inworp. Brom bereikt de bal nog maar net als eerste. Brom passt de bal met de wreef. Thomée bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomée schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Macquart controleert de bal met de borst. Schoenaker verovert de bal door een tackle van achteren. Schoenaker geeft de bal voor. Thomée bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomée schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - vev 3:0

39e minuut.
Thomée passt de bal in één keer door. Kist is nu in balbezit. Kist passt de bal met de wreef. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kist passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Voorintholt de bal. Voorintholt passt de bal zonder na te denken. Thomée rent richting de bal. Thomée haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - vev 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 19%, vev 81%.
buddie - vev 4:0

52e minuut.
Thomée is nu in balbezit. Thomée passt de bal in één keer door. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... Cork probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - vev 5:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heerkens met een snelle inworp. Esajas is nu in balbezit. Esajas geeft de bal voor. Thomée springt en kopt de bal. Paal! Cork verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Massini bereikt de bal nog maar net als eerste. Boomsma onderschept slim de pass. Boomsma speelt de bal door. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kist rent richting de bal. Kist speelt de bal door. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Voorintholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kist geeft een lange en hoge pass. Cork bokst de bal weg.

71e minuut.
Voorintholt is nu in balbezit. Neuman verovert de bal door een tackle van achteren. Kist verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kist haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kurtul rent richting de bal. Thomée verovert de bal door een tackle van achteren. Thomée schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - vev 6:0

81e minuut.
Voorintholt heeft problemen om de bal te vangen. Voorintholt passt de bal met de wreef. Anguisaca rent richting de bal. Thomée onderschept slim de pass. Thomée schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brom bereikt de bal nog maar net als eerste. Brom geeft een lange en hoge pass. Voorintholt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - vev 7:0

85e minuut.
Neuman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cork speelt de bal door. Schoenaker kopt de bal weg. Thomée rent richting de bal. Thomée haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Schoenaker rent richting de bal. Esajas probeert naar een medespeler te passen. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt schiet op doel. Morchi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Neuman met een sublieme pass. Macquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Kist verovert de bal door een tackle van achteren. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. Cork kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anguisaca heeft problemen om de bal te vangen. Thomée is nu in balbezit. Thomée draait met de bal, schiet en ... Cork maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - vev 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 32%, vev 68%.
buddie - vev 8:0