Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tommie Forever Paletstars
Greet Tactiek rustig
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.4 gemiddelde waardering 51.4
outstanding Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Grünwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán onderschept slim de pass. Meszesán geeft een hoge lob. Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ponk passt de bal in één keer door. Bremner rent richting de bal. Bremner passt de bal in één keer door. Knysak is nu in balbezit. Knysak schiet op doel. Solymosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petelin is nu in balbezit. Petelin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - Paletstars 1:0

9e minuut.
Diks passt de bal zonder na te denken. Petelin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponk. Petelin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Diks neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Burzawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knysak is nu in balbezit. Knysak passt de bal in één keer door. Petelin is nu in balbezit. Petelin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - Paletstars 2:0

11e minuut.
Burzawa is nu in balbezit. Prosdocimi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burzawa raakt geblesseerd tijdens het duel. Montiagut zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ponk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Riestra onderschept slim de pass. Knysak onderschept slim de pass. Knysak passt de bal in één keer door. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Carranza kopt de bal weg. Santos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smulder. Santos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Riestra wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Santos speelt de bal door. Daar is Burzawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiagut rent richting de bal. Montiagut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Anh Quyết verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Quyết speelt de bal door. Montiagut speelt de bal door. Meszesán rent richting de bal. Meszesán schiet op doel. Poziemski bokst de bal weg.

38e minuut.
Santos kopt de bal weg. Meszesán rent richting de bal. Meszesán probeert naar een medespeler te passen. Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček haalt uit met een fantastische trap. Poziemski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ponk passt de bal in één keer door. Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal met de wreef. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Klusáček is nu in balbezit. Klusáček speelt de bal door. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán draait met de bal, schiet en ... Smulder probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - Paletstars 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tommie Forever 54%, Paletstars 46%.
Tommie Forever - Paletstars 2:1

47e minuut.
Gianvittorio geeft de bal voor. Anh Quyết verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Prosdocimi met de inworp. Knysak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bremner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diks bereikt de bal nog maar net als eerste. Diks met een sublieme pass. Müller is nu in balbezit. Müller schiet op doel. Solymosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Gianvittorio met een sublieme pass. Bremner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bremner passt de bal zonder na te denken. Knysak is nu in balbezit. Knysak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Petelin passt de bal zonder na te denken. Bremner is nu in balbezit. Bremner passt de bal met de wreef. Knysak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knysak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Prosdocimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosdocimi passt de bal met de wreef. Knysak rent richting de bal. Knysak speelt de bal door. Anh Quyết verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klusáček passt de bal met de wreef. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos passt de bal met de wreef. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Anh Quyết geeft een hoge lob. Poziemski speelt de bal door. Bremner probeert naar een medespeler te passen. Petelin is nu in balbezit. Petelin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tommie Forever 40%, Paletstars 60%.
Tommie Forever - Paletstars 2:1