Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
superboeren buddie
nieuw Tactiek defw
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 46.4
excellent Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Koutný is nu in balbezit. Koutný geeft een hoge lob. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón draait met de bal, schiet en ... Strijbosch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - buddie 1:0

4e minuut.
Schoenaker raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Esajas komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Koutný geeft een lange en hoge pass. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canjels. Manjón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Demiris neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Strijbosch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grăbaru is nu in balbezit. Grăbaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - buddie 2:0

10e minuut.
Koutný is nu in balbezit. Voorintholt rent richting de bal. Met opzet legt Koutný zijn tegenspeler op de grond. Koutný krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Grăbaru verovert de bal door een tackle van achteren. Grăbaru passt de bal met de wreef. Demiris probeert naar een medespeler te passen. Manjón rent richting de bal. Manjón draait met de bal, schiet en ... Strijbosch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manjón rent richting de bal. Manjón draait met de bal, schiet en ... Strijbosch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hécquet verovert de bal door een tackle van achteren. Hécquet passt de bal zonder na te denken. Grăbaru is nu in balbezit. Grăbaru haalt uit met een fantastische trap. Strijbosch probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - buddie 3:0

29e minuut.
Demiris onderschept slim de pass. Demiris passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ulderink de bal. Thomée bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomée draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Boomsma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Narandžić probeert naar een medespeler te passen. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - buddie 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superboeren 59%, buddie 41%.
superboeren - buddie 4:0

58e minuut.
Brom verovert de bal door een tackle van achteren. Thomée bereikt de bal nog maar net als eerste. Brom rent richting de bal. Thomée rent richting de bal. Thomée schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hécquet verovert de bal door een tackle van achteren. Hécquet geeft de bal voor. Manjón heeft problemen om de bal te vangen. Manjón haalt uit met een fantastische trap. Strijbosch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - buddie 5:0

67e minuut.
Demiris geeft een hoge lob. Heerkens is nu in balbezit. Grăbaru onderschept slim de pass. Grăbaru schiet op doel. Strijbosch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - buddie 6:0

73e minuut.
Kist rent richting de bal. Kist geeft de bal voor. Thomée is nu in balbezit. Thomée haalt uit met een fantastische trap. Florenciañez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - buddie 6:1

76e minuut.
Demiris bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiris geeft een hoge lob. Grăbaru kopt de bal weg. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Esajas is nu in balbezit. Manjón onderschept slim de pass. Manjón speelt de bal door. Grăbaru rent richting de bal. Grăbaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kist met een snelle inworp. Voorintholt geeft een hoge lob. Thomée maakt een snoekduik en kopt de bal. Florenciañez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - buddie 6:2

85e minuut.
Narandžić geeft een hoge lob. van der Wal kopt de bal weg. Hécquet is nu in balbezit. Hécquet geeft een lange en hoge pass. Manjón springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - buddie 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superboeren 61%, buddie 39%.
superboeren - buddie 7:2