Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D.K.F.C. IAB
5DEF2ATTWING Tactiek aangepast
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
58.6 gemiddelde waardering 66.5
solid Schieten outstanding
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Scarlat passt de bal met de wreef. Radin rent richting de bal. Radin passt de bal met de wreef. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Daar is Pistrui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batęga rent richting de bal. Pistrui begaat een overtreding. Pistrui krijgt een gele kaart.

18e minuut.
López kopt de bal weg. Veeremets geeft een hoge lob. Radin is nu in balbezit. Radin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - IAB 0:1

21e minuut.
Žiros onderschept slim de pass. Žiros geeft een lange en hoge pass. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolaev schiet op doel. Jozefzoon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Veeremets passt de bal zonder na te denken. Nikolaev is nu in balbezit. Radin is nu in balbezit. Radin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - IAB 0:2

30e minuut.
Barda passt de bal zonder na te denken. Batęga is nu in balbezit. Batęga passt de bal in één keer door. Radin is nu in balbezit. Radin haalt uit met een fantastische trap. Jozefzoon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Delgado met de inworp. Coc geeft een hoge lob. Daar is van Linge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jinyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinyu schiet op doel. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Scarlat rent richting de bal. Scarlat geeft de bal voor. Veeremets kopt de bal weg. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Barda verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolaev rent richting de bal. Barda onderschept slim de pass. Jozefzoon is nu in balbezit. Barda rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scarlat zal de hoekschop nemen. Nikolaev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - IAB 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.K.F.C. 58%, IAB 42%.
D.K.F.C. - IAB 0:3

49e minuut.
Bảo Hoàng is nu in balbezit. Bảo Hoàng geeft een hoge lob. Radin is nu in balbezit. Radin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - IAB 0:4

80e minuut.
van Linge is nu in balbezit. Ralja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Linge is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. van Linge springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Scarlat is nu in balbezit. Scarlat passt de bal in één keer door. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - IAB 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.K.F.C. 59%, IAB 41%.
D.K.F.C. - IAB 0:5