Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Millwall 311
VVE Tactiek LR TEST
55% Balbezit 45%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.6 gemiddelde waardering 60.4
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Candela is nu in balbezit. Candela passt de bal zonder na te denken. Ciskowski is nu in balbezit. Ciskowski geeft een lange en hoge pass. Dahlmayer springt en kopt de bal. Neneman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Inworp. Helbling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasztel is nu in balbezit. Kasztel geeft een hoge lob. Dahlmayer springt en kopt de bal. Neneman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Horovăţ rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Verhoeven geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Horovăţ krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - 311 0:1

18e minuut.
Kasztel passt de bal in één keer door. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela met een sublieme pass. Dahlmayer is nu in balbezit. Dahlmayer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Snelders probeert naar een medespeler te passen. Mătăsaru is nu in balbezit. Slivka verovert de bal door een tackle van achteren. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - 311 0:2

29e minuut.
Candela kopt de bal weg. Saad is nu in balbezit. Ciskowski onderschept slim de pass. Ciskowski schiet op doel. Neneman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Kasztel probeert naar een medespeler te passen. Ciskowski is nu in balbezit. Ciskowski passt de bal in één keer door. Dahlmayer rent richting de bal. Dahlmayer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Wilson is nu in balbezit. Rijsbergen is nu in balbezit. Rijsbergen passt de bal zonder na te denken. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 63%, 311 37%.
Millwall - 311 0:2

49e minuut.
Candela geeft de bal voor. Owczarzy kopt de bal weg. Ciskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciskowski geeft de bal voor. Dahlmayer maakt een snoekduik en kopt de bal. Neneman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Klungelig pakt Snelders de bal. Wilson speelt de bal door. Daar is Kasztel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasztel geeft een hoge lob. Dahlmayer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Snelders passt de bal met de wreef. Verhoeven rent richting de bal. Verhoeven passt de bal in één keer door. Slivka is nu in balbezit. Slivka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Egger komt het veld opgelopen. Snelders zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rijsbergen geeft de bal voor. Horovăţ krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ passt de bal met de wreef. Verhoeven rent richting de bal. Verhoeven geeft een hoge lob. Slivka springt en kopt de bal. Kaszowski bokst de bal weg. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - 311 0:3

65e minuut.
Neneman probeert naar een medespeler te passen. Verhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhoeven geeft de bal voor. Horovăţ maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaszowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
van Wijk met een sublieme pass. Inworp. Owczarzy met een snelle inworp. Egger rent richting de bal. Egger geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
El-Sharnoby speelt de bal door. Daar is Saad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egger met een sublieme pass. Owczarzy geeft een lange en hoge pass. Dahlmayer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Verhoeven verovert de bal door een tackle van achteren. Saad is nu in balbezit. Owczarzy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Owczarzy krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Mătăsaru geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Snelders zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rijsbergen rent richting de bal. Rijsbergen passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Helbling passt de bal in één keer door. van Wijk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Candela. Candela krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Appelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Appelman passt de bal zonder na te denken. van den Pol probeert naar een medespeler te passen. Verhoeven geeft een hoge lob. Slivka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - 311 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 55%, 311 45%.
Millwall - 311 0:4