Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bruine Ster Belgrado azandy
442 winger inw Tactiek att13
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 54.8
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Ateşalmaz passt de bal zonder na te denken. Ghica is nu in balbezit. Ghica geeft de bal voor. Gamla is nu in balbezit. Gamla haalt uit met een fantastische trap. Van de Ven bokst de bal weg.

8e minuut.
Heutte kopt de bal weg. Soebagdja probeert naar een medespeler te passen. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica geeft een lange en hoge pass. McGhee springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Soebagdja rent richting de bal. Soebagdja probeert naar een medespeler te passen. Ghica rent richting de bal. Ghica geeft de bal voor. Gamla springt en kopt de bal. Van de Ven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Louzao passt de bal zonder na te denken. Ghica rent richting de bal. Ghica passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gamla de bal. Gamla haalt uit met een fantastische trap. Van de Ven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Ateşalmaz onderschept slim de pass. Ateşalmaz probeert naar een medespeler te passen. McGhee is nu in balbezit. McGhee haalt uit met een fantastische trap. Van de Ven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - azandy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruine Ster Belgrado 38%, azandy 62%.
Bruine Ster Belgrado - azandy 1:0

63e minuut.
Boţan geeft een lange en hoge pass. Ghica kopt de bal weg. MacKintosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla verovert de bal door een tackle van achteren. Gamla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - azandy 2:0

70e minuut.
Daar is Hoever, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghica rent richting de bal. Ghica probeert naar een medespeler te passen. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
MacKintosh onderschept slim de pass. MacKintosh geeft een hoge lob. De Oliveira rent richting de bal. De Oliveira geeft een lange en hoge pass. Vámosi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Giacometti geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gamla stond buitenspel. Invernizzi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Giacometti heeft problemen om de bal te vangen. Vámosi geeft de bal voor. Gill bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruine Ster Belgrado 45%, azandy 55%.
Bruine Ster Belgrado - azandy 2:0