Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ropa boys Roosendaal 05
scoren Tactiek 352
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.6 gemiddelde waardering 47.3
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Graafland passt de bal met de wreef. Breeuwer rent richting de bal. Breeuwer geeft de bal voor. Sonderveld is nu in balbezit. Sonderveld haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Michels met een harde bal richting middenveld. Petrusewicz kopt de bal weg. Fonfara is nu in balbezit. Alemanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemanni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Breeuwer met een sublieme pass. Graafland probeert naar een medespeler te passen. de Cler probeert naar een medespeler te passen. Sonderveld is nu in balbezit. Sonderveld schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Petrusewicz geeft een hoge lob. Van Acker kopt de bal weg. Alemanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemanni schiet op doel. de Natris probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lentz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sonderveld rent richting de bal. Daar is Sonderveld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonderveld haalt uit met een fantastische trap. Michels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
de Cler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara onderschept slim de pass. Fonfara passt de bal in één keer door. Van Acker rent richting de bal. Van Acker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alemanni is nu in balbezit. Alemanni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Van Acker de bal. Van Acker draait met de bal, schiet en ... de Natris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Roosendaal 05 0:1

20e minuut.
Kirsten kopt de bal weg. Geesink probeert de bal met de borst te controleren. Sonderveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonderveld haalt uit met een fantastische trap. Michels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ropa boys - Roosendaal 05 1:1

24e minuut.
de Cler geeft een hoge lob. Breeuwer bereikt de bal nog maar net als eerste. Breeuwer geeft de bal voor. Sonderveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonderveld draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Szut geeft een hoge lob. Alemanni is nu in balbezit. Van Acker rent richting de bal. Van Acker draait met de bal, schiet en ... de Natris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Roosendaal 05 1:2

36e minuut.
Verstappen passt de bal in één keer door. Szut geeft een lange en hoge pass. Van Acker kopt de bal weg. Alemanni heeft problemen om de bal te vangen. Alemanni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de Natris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Alemanni is nu in balbezit. Van Acker is nu in balbezit. de Cler onderschept slim de pass. Alemanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemanni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Inworp. Breeuwer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wamsteker speelt de bal door. Kirsten rent richting de bal. Kirsten haalt uit met een fantastische trap. Michels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ropa boys - Roosendaal 05 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ropa boys 43%, Roosendaal 05 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ropa boys - Roosendaal 05 2:2

50e minuut.
Fonfara passt de bal met de wreef. van Veen is nu in balbezit. van Veen speelt de bal door. Van Acker rent richting de bal. Van Acker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
de Natris met een sublieme pass. Graafland kan de bal niet met de borst controleren. Geesink is nu in balbezit. Alemanni is nu in balbezit. Alemanni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Roosendaal 05 2:3

55e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat de Natris niet meer kan verder spelen. Tete komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Fonfara geeft een hoge lob. Alemanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemanni geeft een lange en hoge pass. Van Acker rent richting de bal. Van Acker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Roosendaal 05 2:4

59e minuut.
Alemanni is nu in balbezit. Alemanni passt de bal in één keer door. Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara haalt uit met een fantastische trap. Tete maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Sonderveld kopt de bal weg. Fonfara rent richting de bal. Fonfara passt de bal zonder na te denken. Alemanni is nu in balbezit. Alemanni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Pattinama bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattinama passt de bal zonder na te denken. Graafland bereikt de bal nog maar net als eerste. Graafland passt de bal met de wreef. Minello verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Suvrijn rent richting de bal. Suvrijn geeft een lange en hoge pass. Verstappen probeert de bal aan de voet te houden. Sonderveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonderveld haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Verstappen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstappen passt de bal in één keer door. Fonfara met een sublieme pass. Alemanni rent richting de bal. Alemanni haalt uit met een fantastische trap. Tete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Van Acker is nu in balbezit. Van Acker schiet op doel. Tete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Roosendaal 05 2:5

80e minuut.
de Cler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wotte komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Wamsteker bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamsteker passt de bal zonder na te denken. Breeuwer speelt de bal door. Kirsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsten haalt uit met een fantastische trap. Michels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Lentz geeft de bal voor. Alemanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemanni passt de bal zonder na te denken. Van Acker bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Acker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ropa boys 55%, Roosendaal 05 45%.
ropa boys - Roosendaal 05 2:5