Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aruba Falcons IAB
5D23 updated Tactiek aangepast
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
64.7 gemiddelde waardering 67
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Yoshida met een sublieme pass. Veeremets geeft een hoge lob. Batęga kopt de bal weg. Radin probeert de bal met de borst te controleren. Radin haalt uit met een fantastische trap. Yoshida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ralja geeft een lange en hoge pass. Denker bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nikolaev krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Veeremets rent richting de bal. Veeremets passt de bal met de wreef. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Nikolaev springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Žiros onderschept slim de pass. Žiros geeft de bal voor. López kopt de bal weg. Öztek bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Nikolaev kopt de bal weg. Scarlat rent richting de bal. Heintze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heintze krijgt een gele kaart. Scarlat moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Scarlat kan niet meer verder spelen. San Sebastián komt het veld opgelopen.

24e minuut.
San Sebastián rent richting de bal. San Sebastián geeft de bal voor. Klungelig pakt Nikolaev de bal. Radin rent richting de bal. Radin haalt uit met een fantastische trap. Yoshida bokst de bal weg. Batęga rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Batęga zal de hoekschop nemen. Radin is nu in balbezit. Radin draait met de bal, schiet en ... Yoshida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
San Sebastián rent richting de bal. San Sebastián passt de bal in één keer door. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev draait met de bal, schiet en ... Yoshida maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
van Bladeren is nu in balbezit. van Bladeren geeft de bal voor. Bożałek rent richting de bal. Bożałek draait met de bal, schiet en ... Cardozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - IAB 1:0

33e minuut.
Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin is nu in balbezit. Radin haalt uit met een fantastische trap. Yoshida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aruba Falcons - IAB 1:1

36e minuut.
Veeremets verovert de bal door een tackle van achteren. Veeremets probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nikolaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Veeremets speelt de bal door. San Sebastián rent richting de bal. San Sebastián passt de bal zonder na te denken. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Heintze verovert de bal door een tackle van achteren. San Sebastián is nu in balbezit. San Sebastián passt de bal in één keer door. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev schiet op doel. Yoshida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Batęga rent richting de bal. Batęga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - IAB 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aruba Falcons 59%, IAB 41%.
Aruba Falcons - IAB 1:2

54e minuut.
San Sebastián is nu in balbezit. San Sebastián geeft de bal voor. Daar is Radin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolaev rent richting de bal. Nikolaev haalt uit met een fantastische trap. Yoshida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerets met een snelle inworp. Minnema speelt de bal door. Vermaelen is nu in balbezit. Vermaelen geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Veeremets geeft een lange en hoge pass. San Sebastián is nu in balbezit. San Sebastián met een sublieme pass. Nikolaev rent richting de bal. Nikolaev haalt uit met een fantastische trap. Yoshida bokst de bal weg.

63e minuut.
van Bladeren rent richting de bal. Žiros onderschept slim de pass. Žiros passt de bal met de wreef. Nikolaev is nu in balbezit. Nikolaev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
San Sebastián rent richting de bal. San Sebastián passt de bal zonder na te denken. Heintze onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, San Sebastián zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - IAB 1:3

66e minuut.
Defrancq onderschept slim de pass. Radin is nu in balbezit. Radin passt de bal met de wreef. Nikolaev rent richting de bal. Nikolaev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga geeft de bal voor. Radin rent richting de bal. Radin draait met de bal, schiet en ... Yoshida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - IAB 1:4

74e minuut.
Heintze met een sublieme pass. Klungelig pakt Vermaelen de bal. Vermaelen passt de bal met de wreef. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - IAB 2:4

76e minuut.
Minnema bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnema passt de bal zonder na te denken. van Bladeren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Bladeren draait met de bal, schiet en ... Cardozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - IAB 3:4

80e minuut.
Radin rent richting de bal. Radin speelt de bal door. Batęga probeert naar een medespeler te passen. Radin rent richting de bal. Radin haalt uit met een fantastische trap. Yoshida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Vermaelen geeft een lange en hoge pass. Cardozo met een sublieme pass. San Sebastián kopt de bal weg. Radin rent richting de bal. Radin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aruba Falcons 55%, IAB 45%.
Aruba Falcons - IAB 3:4