Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UDMUR 311
Maggie Q Tactiek LR TEST
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
60.1 gemiddelde waardering 54.1
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Kantelberg kopt de bal weg. Martineau bereikt de bal nog maar net als eerste. Juninho met een sublieme pass. van der Gouw probeert naar een medespeler te passen. Kuneman geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Kunduracı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Srdić de bal. Srdić geeft een lange en hoge pass. Susuzdere maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Guirado de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Juninho met een snelle inworp. Liguori rent richting de bal. Klungelig pakt Liguori de bal. Liguori geeft een hoge lob. Susuzdere springt en kopt de bal. Świerszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grzunov onderschept slim de pass. Srdić is nu in balbezit. Srdić geeft de bal voor. Enculescu krijgt zijn hoofd ertegen. Świerszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - 311 1:0

14e minuut.
Srdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kantelberg de bal. Enculescu rent richting de bal. Enculescu haalt uit met een fantastische trap. Świerszcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bannink de bal. De bal raakt de paal. Zbíral is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - 311 2:0

17e minuut.
Kantelberg kopt de bal weg. Grzunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuzdere onderschept slim de pass. Susuzdere geeft de bal voor. Enculescu springt en kopt de bal. Świerszcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Benkowski geeft een lange en hoge pass. Enculescu heeft problemen om de bal te vangen. Kantelberg is nu in balbezit. Liguori onderschept slim de pass. Liguori geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Susuzdere heeft problemen om de bal te vangen. Susuzdere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - 311 3:0

22e minuut.
Liguori passt de bal zonder na te denken. Srdić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Gouw. van der Gouw krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Srdić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Srdić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Susuzdere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuzdere is nu in balbezit. Susuzdere haalt uit met een fantastische trap. Świerszcz bokst de bal weg. Enculescu heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - 311 4:0

25e minuut.
Liguori bereikt de bal nog maar net als eerste. Liguori passt de bal in één keer door. Susuzdere bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuzdere haalt uit met een fantastische trap. Świerszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - 311 5:0

28e minuut.
Buitenspel voor Kuneman. Goede buitenspelval van de verdediging. Burga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Srdić de bal. Srdić geeft een hoge lob. Susuzdere springt en kopt de bal. Świerszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Inworp. Kunduracı met een snelle inworp. Srdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdić geeft een hoge lob. Enculescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - 311 6:0

35e minuut.
Kunduracı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracı geeft de bal voor. Susuzdere is nu in balbezit. Susuzdere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - 311 7:0

38e minuut.
Świerszcz met een sublieme pass. Liguori kopt de bal weg. Kunduracı probeert naar een medespeler te passen. Srdić is nu in balbezit. Srdić geeft een lange en hoge pass. Świerszcz bokst de bal weg.

40e minuut.
Guirado geeft een lange en hoge pass. Fîrnachi speelt de bal door. Srdić is nu in balbezit. Srdić geeft een hoge lob. Susuzdere maakt een snoekduik en kopt de bal. Świerszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juninho met een snelle inworp. Liguori geeft een hoge lob. Susuzdere krijgt zijn hoofd ertegen. Świerszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - 311 8:0

43e minuut.
Klungelig pakt Duplan de bal. Liguori rent richting de bal. Met opzet legt Duplan zijn tegenspeler op de grond. Duplan krijgt een gele kaart. Liguori raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDMUR 34%, 311 66%.
UDMUR - 311 8:0

48e minuut.
Burga verovert de bal door een tackle van achteren. Burga probeert naar een medespeler te passen. Liguori bereikt de bal nog maar net als eerste. Liguori geeft een hoge lob. Susuzdere krijgt zijn hoofd ertegen. Świerszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaktus komt het veld opgelopen. Matusewicz komt het veld opgelopen. Schiavone komt het veld opgelopen. Vučićević komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Fîrnachi onderschept slim de pass. Fîrnachi passt de bal met de wreef. Duplan probeert naar een medespeler te passen. Martineau bereikt de bal nog maar net als eerste. Martineau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Guirado verovert de bal door een tackle van achteren. Guirado probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bannink de bal. Schiavone is nu in balbezit. Schiavone schiet op doel. Świerszcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Schiavone met een sublieme pass. Kaktus speelt de bal door. Susuzdere probeert naar een medespeler te passen. Matusewicz is nu in balbezit. Matusewicz geeft een hoge lob. Świerszcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Susuzdere kan de bal niet met de borst controleren. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbíral onderschept slim de pass. Susuzdere rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - 311 9:0

81e minuut.
Enculescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Matusewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matusewicz passt de bal met de wreef. Susuzdere is nu in balbezit. Susuzdere schiet op doel. Świerszcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bannink geeft een hoge lob. Vučićević kopt de bal weg. Schiavone heeft problemen om de bal te vangen. Kantelberg met een sublieme pass. Martineau bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstonošić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
van der Gouw met een sublieme pass. Klungelig pakt Duplan de bal. Duplan passt de bal met de wreef. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk schiet op doel. Krstonošić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDMUR 43%, 311 57%.
UDMUR - 311 9:0