Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quickies Millwall
GERT10 Tactiek vdt
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56 gemiddelde waardering 60.8
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Candela probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pernas Tortas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernas Tortas speelt de bal door. Mazza rent richting de bal. Mazza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Zeegelaar passt de bal zonder na te denken. Daar is Narbona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narbona passt de bal zonder na te denken. Mazza rent richting de bal. Mazza haalt uit met een fantastische trap. Kaszowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Gleenewinkel geeft een hoge lob. Karanović met een sublieme pass. Pernas Tortas speelt de bal door. Mazza heeft problemen om de bal te vangen. Mazza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - Millwall 1:0

19e minuut.
Pernas Tortas met een sublieme pass. Klungelig pakt Karanović de bal. Karanović passt de bal zonder na te denken. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel. Kaszowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Candela passt de bal met de wreef. Egger rent richting de bal. Karanović speelt de bal door. Dahlmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmayer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Helbling tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pernas Tortas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Helbling heeft problemen om de bal te vangen. Orel rent richting de bal. Orel schiet op doel. Kaszowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quickies 45%, Millwall 55%.
Quickies - Millwall 1:0

46e minuut.
Ciskowski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
van Beek passt de bal met de wreef. Narbona bereikt de bal nog maar net als eerste. Narbona passt de bal zonder na te denken. Mazza is nu in balbezit. Mazza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mazza passt de bal zonder na te denken. Pernas Tortas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernas Tortas passt de bal in één keer door. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Kasztel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza rent richting de bal. Mazza passt de bal met de wreef. Wilson geeft de bal voor. Dahlmayer kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Apró speelt de bal door. Orel rent richting de bal. Orel probeert naar een medespeler te passen. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kaszowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - Millwall 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quickies 52%, Millwall 48%.
Quickies - Millwall 2:0