Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roosendaal 05 azandy
352 Tactiek att13
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 55
solid Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen good


10e minuut.
Daar is Minello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minello met een sublieme pass. Beştaş is nu in balbezit. Heutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Heutte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
van Veen bereikt de bal nog maar net als eerste. De Oliveira is nu in balbezit. De Oliveira met een sublieme pass. Heutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Heutte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Invernizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Invernizzi probeert naar een medespeler te passen. Vámosi probeert naar een medespeler te passen. Heutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Heutte schiet op doel. Michels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Cassano bereikt de bal nog maar net als eerste. van Veen is nu in balbezit. Fadıloğlu geeft de bal voor. Heutte rent richting de bal. Heutte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - azandy 0:1

26e minuut.
Klungelig pakt Vámosi de bal. Vámosi speelt de bal door. Beştaş is nu in balbezit. Beştaş haalt uit met een fantastische trap. Michels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - azandy 0:2

35e minuut.
MacKintosh probeert naar een medespeler te passen. Vámosi is nu in balbezit. Vámosi probeert naar een medespeler te passen. Heutte heeft problemen om de bal te vangen. Heutte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cassano kopt de bal weg. Verstappen speelt de bal door. van Veen heeft problemen om de bal te vangen. Van Acker rent richting de bal. Van Acker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cassano probeert naar een medespeler te passen. Fadıloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Fadıloğlu geeft een lange en hoge pass. Vámosi is nu in balbezit. Vámosi schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roosendaal 05 49%, azandy 51%.
Roosendaal 05 - azandy 0:2

47e minuut.
Daar is Petrusewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vámosi geeft een lange en hoge pass. Minello heeft problemen om de bal te vangen. Heutte verovert de bal door een tackle van achteren. Heutte draait met de bal, schiet en ... Paal!

50e minuut.
Hoever geeft een lange en hoge pass. Vámosi kopt de bal weg. Beştaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştaş schiet op doel. Michels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Petrusewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrusewicz geeft een hoge lob. Alemanni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fonfara rent richting de bal. Fonfara haalt uit met een fantastische trap. Van de Ven bokst de bal weg. Alemanni heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Van Acker is nu in balbezit. Fadıloğlu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - azandy 1:2

54e minuut.
van Veen rent richting de bal. van Veen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cassano de bal. Van Acker bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Acker schiet op doel. Paal!

56e minuut.
Fadıloğlu kopt de bal weg. Judele rent richting de bal. Judele met een sublieme pass. Beştaş is nu in balbezit. Beştaş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Oliveira is nu in balbezit. De Oliveira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - azandy 1:3

57e minuut.
De Oliveira geeft een lange en hoge pass. Vámosi kopt de bal weg. Beştaş probeert de bal met de borst te controleren. Beştaş schiet op doel. Michels maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Geesink de bal. Vámosi bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nistelrooy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vámosi raakt geblesseerd tijdens het duel. Heutte zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - azandy 1:4

63e minuut.
Heutte passt de bal in één keer door. van Nistelrooy heeft problemen om de bal te vangen. Beştaş rent richting de bal. Beştaş draait met de bal, schiet en ... Michels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - azandy 1:5

64e minuut.
Vámosi rent richting de bal. Vámosi passt de bal zonder na te denken. Beştaş is nu in balbezit. Beştaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - azandy 1:6

74e minuut.
Szut geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Oliveira met een snelle inworp. Heutte is nu in balbezit. Heutte haalt uit met een fantastische trap. Michels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - azandy 1:7

76e minuut.
Cassano geeft een hoge lob. Beştaş kopt de bal weg. Vámosi rent richting de bal. Vámosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - azandy 1:8

80e minuut.
Szut rent richting de bal. van Nistelrooy verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Vámosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beştaş rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vámosi zal de hoekschop nemen. Heutte maakt een snoekduik en kopt de bal. Michels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
van Nistelrooy speelt de bal door. Petrusewicz probeert naar een medespeler te passen. MacKintosh geeft een hoge lob. Heutte rent richting de bal. Heutte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roosendaal 05 62%, azandy 38%.
Roosendaal 05 - azandy 1:8