Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ropa boys Bruine Ster Belgrado
scoren Tactiek 442 wing bck
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
39.4 gemiddelde waardering 51.6
average Schieten outstanding
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


2e minuut.
Ghica is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suvrijn. Ghica raakt geblesseerd tijdens het duel. Gamla met een snel genomen vrije trap. Hanula maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ateşalmaz onderschept slim de pass. Ghica rent richting de bal. Ghica geeft de bal voor. Gamla krijgt zijn hoofd ertegen. Tete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Bruine Ster Belgrado 0:1

7e minuut.
Pengel passt de bal in één keer door. Ateşalmaz probeert naar een medespeler te passen. Ghica probeert naar een medespeler te passen. Gamla is nu in balbezit. Gamla draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Chilikov geeft de bal voor. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica met een sublieme pass. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Suvrijn is nu in balbezit. Ateşalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ateşalmaz passt de bal met de wreef. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chilikov onderschept slim de pass. Chilikov probeert naar een medespeler te passen. Ghica is nu in balbezit. Ghica geeft een lange en hoge pass. Gamla krijgt zijn hoofd ertegen. Tete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hanula rent richting de bal. Hanula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Bruine Ster Belgrado 0:2

28e minuut.
Hanula is nu in balbezit. Gamla rent richting de bal. Daar is Gamla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamla schiet op doel. Tete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Bruine Ster Belgrado 0:3

30e minuut.
Ghica heeft problemen om de bal te vangen. Ghica passt de bal met de wreef. Gamla rent richting de bal. Gamla haalt uit met een fantastische trap. Tete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Bruine Ster Belgrado 0:4

32e minuut.
Graafland rent richting de bal. Ateşalmaz onderschept slim de pass. Ateşalmaz probeert naar een medespeler te passen. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla schiet op doel. Tete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Pattinama verovert de bal door een tackle van achteren. Pattinama geeft de bal voor. Ghica kopt de bal weg. Daar is Gamla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Boţan is nu in balbezit. Boţan geeft de bal voor. Chilikov probeert de bal met de borst te controleren. Kirsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsten schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ropa boys 57%, Bruine Ster Belgrado 43%.
ropa boys - Bruine Ster Belgrado 0:4

46e minuut.
Wamsteker rent richting de bal. Giacometti onderschept slim de pass. Giacometti met een sublieme pass. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica geeft een lange en hoge pass. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla draait met de bal, schiet en ... Tete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ghica de bal. Ghica geeft de bal voor. Gamla maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Bruine Ster Belgrado 0:5

65e minuut.
de Zwart verovert de bal door een tackle van achteren. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica met een sublieme pass. Gamla rent richting de bal. Gamla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Wamsteker geeft de bal voor. Suvrijn kopt de bal weg. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Bruine Ster Belgrado 0:6

80e minuut.
Graafland passt de bal met de wreef. Boţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsten onderschept slim de pass. Kirsten draait met de bal, schiet en ... Gill werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Bruine Ster Belgrado 1:6

84e minuut.
Pengel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pattinama de bal. Gamla is nu in balbezit. Gamla draait met de bal, schiet en ... Tete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Bruine Ster Belgrado 1:7

87e minuut.
Kirsten heeft problemen om de bal te vangen. Breeuwer is nu in balbezit. Met opzet legt Pszczoła zijn tegenspeler op de grond. Pszczoła krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Ateşalmaz passt de bal zonder na te denken. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica speelt de bal door. Gamla is nu in balbezit. Gamla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ropa boys 55%, Bruine Ster Belgrado 45%.
ropa boys - Bruine Ster Belgrado 1:7