Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IAB magical team
aangepast Tactiek beker2
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
66.9 gemiddelde waardering 54.2
outstanding Schieten good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Hunlu geeft een lange en hoge pass. Bảo Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Panaite rent richting de bal. Panaite probeert naar een medespeler te passen. Vavilov geeft een lange en hoge pass. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Aguiar controleert de bal met de borst. Žiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar maakt een afschuwelijke overtreding. Aguiar krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Vavilov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cárdenas raakt geblesseerd tijdens het duel. Ralja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Radin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
San Sebastián bereikt de bal nog maar net als eerste. San Sebastián geeft de bal voor. de Oliveira Barros heeft problemen om de bal te vangen. Batęga is nu in balbezit. Batęga draait met de bal, schiet en ... Kljajić bokst de bal weg.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, San Sebastián zal de hoekschop nemen. Radin rent richting de bal. Radin draait met de bal, schiet en ... Kljajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - magical team 1:0

37e minuut.
Žiros geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nikolaev de bal. van Breda Kolff begaat een overtreding. van Breda Kolff krijgt een gele kaart. Nikolaev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veeremets komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Kljajić trapt de bal weg van het doel. Hunlu kopt de bal weg. Aguiar rent richting de bal. Aguiar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IAB 46%, magical team 54%.
IAB - magical team 1:0

52e minuut.
Batęga is nu in balbezit. Batęga probeert naar een medespeler te passen. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin haalt uit met een fantastische trap. Kljajić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Weißbach onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. San Sebastián met de inworp. Radin is nu in balbezit. Radin geeft een lange en hoge pass. Kljajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nikolaev is nu in balbezit. Nikolaev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Vavilov rent richting de bal. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas geeft een hoge lob. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Veeremets passt de bal zonder na te denken. San Sebastián speelt de bal door. Nikolaev is nu in balbezit. San Sebastián geeft een hoge lob. Radin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Veeremets speelt de bal door. Batęga probeert naar een medespeler te passen. San Sebastián rent richting de bal. San Sebastián geeft een lange en hoge pass. Radin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - magical team 2:0

80e minuut.
Daar is Panaite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panaite geeft een hoge lob. Veeremets kan de bal niet met de borst controleren. Vavilov rent richting de bal. Aguiar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - magical team 2:1

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Batęga zal de hoekschop nemen. Radin kopt de bal weg. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - magical team 3:1

84e minuut.
Žiros geeft een lange en hoge pass. Panaite met een sublieme pass. Daar is Vavilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veeremets onderschept slim de pass. Veeremets geeft een hoge lob. Kljajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Veeremets rent richting de bal. Veeremets passt de bal zonder na te denken. Nikolaev is nu in balbezit. Nikolaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - magical team 4:1

89e minuut.
Radin met een sublieme pass. Batęga rent richting de bal. Batęga passt de bal in één keer door. Radin rent richting de bal. Radin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IAB 36%, magical team 64%.
IAB - magical team 4:1