Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Millwall UDMUR
VVE Tactiek Maggie Q
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 61.5
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Macedo da Silva Rodilla passt de bal in één keer door. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuzdere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Susuzdere krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Liguori met de inworp. Juninho bereikt de bal nog maar net als eerste. Juninho geeft een lange en hoge pass. Srdić geeft een lange en hoge pass. Susuzdere springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Juninho verovert de bal door een tackle van achteren. Juninho geeft een lange en hoge pass. Enculescu kopt de bal weg. Srdić is nu in balbezit. Srdić schiet op doel. Kaszowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Srdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdić geeft een lange en hoge pass. Susuzdere krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Burga verovert de bal door een tackle van achteren. Burga geeft de bal voor. Srdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdić geeft een lange en hoge pass. Susuzdere springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - UDMUR 0:1

13e minuut.
Liguori geeft een hoge lob. Srdić kopt de bal weg. Klungelig pakt Enculescu de bal. Susuzdere rent richting de bal. Susuzdere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - UDMUR 0:2

19e minuut.
Helbling geeft een lange en hoge pass. Srdić met een sublieme pass. Susuzdere is nu in balbezit. Susuzdere draait met de bal, schiet en ... Kaszowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mrowiec geeft een lange en hoge pass. Macedo da Silva Rodilla probeert naar een medespeler te passen. Ciskowski heeft problemen om de bal te vangen. Liguori onderschept slim de pass. Liguori draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Mătăsaru probeert naar een medespeler te passen. Helbling rent richting de bal. Srdić maakt een afschuwelijke overtreding. Helbling roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Helbling kan niet meer verder spelen. Shemtov komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Srdić met een sublieme pass. El-Sharnoby is nu in balbezit. Enculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Susuzdere bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuzdere haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 76%, UDMUR 24%.
Millwall - UDMUR 0:2

52e minuut.
Burga met een sublieme pass. Kunduracı probeert naar een medespeler te passen. Liguori is nu in balbezit. Liguori geeft een lange en hoge pass. Enculescu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Burga heeft problemen om de bal te vangen. Burga geeft de bal voor. Srdić rent richting de bal. Srdić geeft een lange en hoge pass. Enculescu krijgt zijn hoofd ertegen. Kaszowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Susuzdere stond buitenspel. Vučićević komt het veld opgelopen. Schiavone komt het veld opgelopen. Kaktus komt het veld opgelopen. Matusewicz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Wilson passt de bal met de wreef. Ciskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučićević maakt een afschuwelijke overtreding. Vučićević krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Mătăsaru rent richting de bal. Matusewicz onderschept slim de pass. Matusewicz passt de bal in één keer door. Enculescu rent richting de bal. Enculescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Benkowski passt de bal in één keer door. Schiavone is nu in balbezit. Schiavone passt de bal in één keer door. Susuzdere rent richting de bal. Susuzdere schiet op doel. Kaszowski bokst de bal weg.

82e minuut.
Fîrnachi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasztel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Candela rent richting de bal. Candela geeft een hoge lob. Krstonošić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 52%, UDMUR 48%.
Millwall - UDMUR 0:2