Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:42
  • Competitiewedstrijd: Eerste Divisie.02
  • Stadion: 311 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 30377
311 Quickies
LR TEST1 Tactiek GERT10
49% Balbezit 51%
29% Spel op eigen helft 71%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 56.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


14e minuut.
Duplan met een snelle inworp. Rijsbergen rent richting de bal. Rijsbergen geeft een lange en hoge pass. Slivka springt en kopt de bal. Musampa controleert de bal met de borst. Apró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Karanović rent richting de bal. Karanović probeert naar een medespeler te passen. Pernas Tortas met een sublieme pass. Mazza rent richting de bal. Mazza schiet op doel. Neneman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Bannink probeert naar een medespeler te passen. Verhoeven is nu in balbezit. Verhoeven speelt de bal door. Slivka heeft problemen om de bal te vangen. Slivka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bannink met een snelle inworp. Verhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhoeven geeft een hoge lob. Slivka maakt een snoekduik en kopt de bal. Apró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pernas Tortas passt de bal in één keer door. Karanović heeft problemen om de bal te vangen. Karanović passt de bal zonder na te denken. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Neneman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Gleenewinkel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duplan met een snelle inworp. Rijsbergen geeft de bal voor. Horovăţ maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 311 34%, Quickies 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
311 - Quickies 0:0

48e minuut.
Appelman verovert de bal door een tackle van achteren. Rijsbergen speelt de bal door. Duplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duplan geeft een lange en hoge pass. Horovăţ maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Verhoeven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bannink bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhoeven met een sublieme pass. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap. Apró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Beek kopt de bal weg. Bannink geeft een hoge lob. Slivka krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Apró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
van Wijk geeft de bal voor. Slivka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijsbergen probeert naar een medespeler te passen. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Daar is Horovăţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rijsbergen speelt de bal door. Slivka is nu in balbezit. Slivka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Quickies 1:0

70e minuut.
Rijsbergen is nu in balbezit. Mazza begaat een overtreding. Rijsbergen raakt geblesseerd tijdens het duel. Appelman met een snel genomen vrije trap. Slivka probeert de bal met de borst te controleren. Musampa rent richting de bal. Slivka verovert de bal door een tackle van achteren. Slivka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Slivka rent richting de bal. Duplan speelt de bal door. Musampa is nu in balbezit. Horovăţ onderschept slim de pass. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap. Apró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 311 25%, Quickies 75%.
311 - Quickies 1:0