Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bruine Ster Belgrado Roosendaal 05
442 10 Tactiek 352
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 48.2
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
van Veen is nu in balbezit. Giacometti verovert de bal door een tackle van achteren. Giacometti speelt de bal door. Gamla is nu in balbezit. Gamla draait met de bal, schiet en ... Michels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Pszczoła rent richting de bal. Pszczoła geeft de bal voor. Hanula heeft problemen om de bal te vangen. Gamla is nu in balbezit. Gamla schiet op doel. Michels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Polko rent richting de bal. Soliwoda verovert de bal door een tackle van achteren. Pszczoła is nu in balbezit. Soliwoda verovert de bal door een tackle van achteren. Soliwoda schiet op doel. Gill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Louzao rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - Roosendaal 05 0:1

13e minuut.
Gamla is nu in balbezit. van Nistelrooy verovert de bal door een tackle van achteren. van Nistelrooy passt de bal in één keer door. Soliwoda heeft problemen om de bal te vangen. Soliwoda draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ghica heeft problemen om de bal te vangen. Ghica met een sublieme pass. Hanula is nu in balbezit. Hanula schiet op doel. Minello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bruine Ster Belgrado - Roosendaal 05 1:1

17e minuut.
Chilikov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soliwoda. Chilikov raakt geblesseerd tijdens het duel. Polko met een snel genomen vrije trap. Na een snelle pass probeert van Nistelrooy de bal onder controle te krijgen. Gamla is nu in balbezit. Gamla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Chilikov passt de bal met de wreef. Giacometti geeft een hoge lob. Minello heeft problemen om de bal te vangen. Gamla is nu in balbezit. Gamla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gamla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McGhee komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Chilikov verovert de bal door een tackle van achteren. Chilikov geeft een lange en hoge pass. Hanula kopt de bal weg. Klungelig pakt McGhee de bal. McGhee draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruine Ster Belgrado 49%, Roosendaal 05 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bruine Ster Belgrado - Roosendaal 05 1:1

54e minuut.
Geesink is nu in balbezit. Ghica verovert de bal door een tackle van achteren. Ghica probeert naar een medespeler te passen. Hanula is nu in balbezit. Hanula schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Michels trapt de bal weg van het doel. Chilikov kopt de bal weg. Ghica met een sublieme pass. McGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. McGhee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Chilikov kopt de bal weg. Verstappen heeft problemen om de bal te vangen. Ghica speelt de bal door. Daar is McGhee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGhee draait met de bal, schiet en ... Michels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Cipitria komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Petrusewicz is nu in balbezit. Ateşalmaz is nu in balbezit. Ateşalmaz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sánchez Cipitria de bal. Sánchez Cipitria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sánchez Cipitria rent richting de bal. Sánchez Cipitria probeert naar een medespeler te passen. McGhee is nu in balbezit. McGhee draait met de bal, schiet en ... Michels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - Roosendaal 05 2:1

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gill niet meer kan verder spelen. Tatoń komt het veld opgelopen. Giacometti met een snelle inworp. Ghica is nu in balbezit. Ghica geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Geesink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghica is nu in balbezit. Ghica passt de bal met de wreef. Sánchez Cipitria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cipitria schiet op doel. Michels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruine Ster Belgrado 36%, Roosendaal 05 64%.
Bruine Ster Belgrado - Roosendaal 05 2:1