Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
azandy ropa boys
att13 Tactiek scoren
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 37.5
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen goed


8e minuut.
Suvrijn geeft een hoge lob. Judele met een sublieme pass. Midas is nu in balbezit. Midas geeft een lange en hoge pass. Beştaş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - ropa boys 1:0

11e minuut.
Beştaş rent richting de bal. Wotte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beştaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Heutte zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Tete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - ropa boys 2:0

12e minuut.
Klungelig pakt Judele de bal. Judele speelt de bal door. Heutte heeft problemen om de bal te vangen. Heutte draait met de bal, schiet en ... Tete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - ropa boys 3:0

14e minuut.
Wotte met een sublieme pass. Graafland is nu in balbezit. Graafland passt de bal zonder na te denken. Kirsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsten haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Heutte is nu in balbezit. Beştaş rent richting de bal. Heutte rent richting de bal. Heutte schiet op doel. Tete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - ropa boys 4:0

25e minuut.
De Oliveira geeft de bal voor. de Zwart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Oliveira zal de hoekschop nemen. Beştaş maakt een snoekduik en kopt de bal. Tete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Heutte maakt een snoekduik en kopt de bal. Tete bokst de bal weg.

30e minuut.
MacKintosh geeft een lange en hoge pass. Midas kopt de bal weg. Beştaş rent richting de bal. Beştaş haalt uit met een fantastische trap. Tete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - ropa boys 5:0

35e minuut.
Judele speelt de bal door. Klungelig pakt Beştaş de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pengel. Beştaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Beştaş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Degrasiński geeft een hoge lob. Heutte kopt de bal weg. Pattinama rent richting de bal. Beştaş onderschept slim de pass. Beştaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - ropa boys 6:0

39e minuut.
Judele onderschept slim de pass. Judele speelt de bal door. Beştaş is nu in balbezit. Beştaş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
de Zwart geeft een hoge lob. Inworp. De Oliveira met de inworp. Heutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Heutte geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Judele passt de bal zonder na te denken. De Oliveira is nu in balbezit. De Oliveira passt de bal in één keer door. Heutte is nu in balbezit. Heutte haalt uit met een fantastische trap. Tete bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azandy 38%, ropa boys 62%.
azandy - ropa boys 6:0

50e minuut.
Hoever bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoever geeft een lange en hoge pass. Beştaş rent richting de bal. Beştaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - ropa boys 7:0

55e minuut.
MacKintosh verovert de bal door een tackle van achteren. MacKintosh met een sublieme pass. Beştaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştaş haalt uit met een fantastische trap. Tete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - ropa boys 8:0

57e minuut.
Sonderveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele onderschept slim de pass. Judele geeft een hoge lob. Heutte rent richting de bal. Heutte haalt uit met een fantastische trap. Tete bokst de bal weg. Beştaş is nu in balbezit. Beştaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - ropa boys 9:0

59e minuut.
Graafland rent richting de bal. Heutte onderschept slim de pass. Heutte passt de bal zonder na te denken. Beştaş rent richting de bal. Beştaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Fadıloğlu geeft een hoge lob. Beştaş kopt de bal weg. Midas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Midas de bal. Midas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - ropa boys 10:0

66e minuut.
Judele speelt de bal door. de Zwart geeft een hoge lob. De Oliveira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Heutte rent richting de bal. Heutte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Midas geeft een lange en hoge pass. Pengel heeft problemen om de bal te vangen. Beştaş is nu in balbezit. Beştaş draait met de bal, schiet en ... Tete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - ropa boys 11:0

77e minuut.
Fadıloğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pattinama de bal. Beştaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştaş haalt uit met een fantastische trap. Tete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - ropa boys 12:0

85e minuut.
Beştaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştaş passt de bal zonder na te denken. Midas rent richting de bal. Beştaş rent richting de bal. Beştaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Midas verovert de bal door een tackle van achteren. Midas met een sublieme pass. Beştaş rent richting de bal. Beştaş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Pattinama bereikt de bal nog maar net als eerste. Heutte verovert de bal door een tackle van achteren. Heutte passt de bal zonder na te denken. Beştaş heeft problemen om de bal te vangen. Beştaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - ropa boys 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azandy 52%, ropa boys 48%.
azandy - ropa boys 13:0