Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Millwall D.K.F.C.
vdt Tactiek 5DEF2ATTWING
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
61.5 gemiddelde waardering 66.3
very good Schieten excellent
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela met een sublieme pass. Ciskowski is nu in balbezit. Ciskowski geeft een lange en hoge pass. Dahlmayer springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Recoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinyu rent richting de bal. Recoba met een sublieme pass. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is de Kok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Kok geeft een hoge lob. Coc geeft een hoge lob. Recoba krijgt zijn hoofd ertegen. Kaszowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt İbrahimov de bal. İbrahimov probeert naar een medespeler te passen. Coc probeert naar een medespeler te passen. Recoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Recoba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Recoba haalt uit met een fantastische trap. El-Sharnoby probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coc zal de hoekschop nemen. Recoba maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - D.K.F.C. 0:1

40e minuut.
Coc speelt de bal door. Recoba is nu in balbezit. Recoba passt de bal met de wreef. Jinyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinyu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Coc met een sublieme pass. Piatti speelt de bal door. Recoba rent richting de bal. Jinyu is nu in balbezit. Jinyu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 64%, D.K.F.C. 36%.
Millwall - D.K.F.C. 0:1

46e minuut.
Macedo da Silva Rodilla komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Jinyu rent richting de bal. Coc rent richting de bal. Coc passt de bal zonder na te denken. Recoba is nu in balbezit. Recoba schiet op doel. Kaszowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Jinyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Recoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia onderschept slim de pass. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Valencia passt de bal met de wreef. Barda probeert naar een medespeler te passen. Recoba rent richting de bal. Recoba draait met de bal, schiet en ... El-Sharnoby probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schenone komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Kasztel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasztel probeert naar een medespeler te passen. Macedo da Silva Rodilla geeft een lange en hoge pass. Bakalarz is nu in balbezit. Bakalarz schiet op doel. Jozefzoon bokst de bal weg.

72e minuut.
Barda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valencia de bal. Valencia passt de bal met de wreef. Recoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Recoba haalt uit met een fantastische trap. Kaszowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - D.K.F.C. 0:2

74e minuut.
Klungelig pakt Mătăsaru de bal. Recoba is nu in balbezit. Mătăsaru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Recoba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jinyu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kaszowski bokst de bal weg.

79e minuut.
Inworp. Valencia met een snelle inworp. Barda geeft de bal voor. Recoba springt en kopt de bal. Paal! Recoba is nu in balbezit. Recoba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - D.K.F.C. 0:3

86e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Valencia speelt de bal door. Recoba heeft problemen om de bal te vangen. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jozefzoon trapt de bal weg van het doel. Coc speelt de bal door. Klungelig pakt Recoba de bal. Recoba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 61%, D.K.F.C. 39%.
Millwall - D.K.F.C. 0:3