Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
magical team Bruine Ster Belgrado
beker2 Tactiek antianti
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54 gemiddelde waardering 55.1
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


29e minuut.
van Breda Kolff maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aguiar kopt de bal weg. Daar is Pszczoła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araujo rent richting de bal. Araujo geeft de bal voor. Nevejans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Soebagdja verovert de bal door een tackle van achteren. Soebagdja passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ghica de bal. Ghica geeft een lange en hoge pass. McGhee maakt een snoekduik en kopt de bal. Kljajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Panaite raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adrian komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Araujo rent richting de bal. Araujo geeft een hoge lob. Boţan rent richting de bal. Aguiar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguiar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
magical team - Bruine Ster Belgrado 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magical team 62%, Bruine Ster Belgrado 38%.
magical team - Bruine Ster Belgrado 1:0

46e minuut.
Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Araujo geeft een hoge lob. Boţan verovert de bal door een tackle van achteren. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu schiet op doel. Nevejans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar schiet op doel. Nevejans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Louzao speelt de bal door. Soebagdja is nu in balbezit. Soebagdja probeert naar een medespeler te passen. McGhee is nu in balbezit. McGhee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
de Oliveira Barros rent richting de bal. de Oliveira Barros geeft een lange en hoge pass. Inworp. Giacometti met de inworp. Soebagdja geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Hunlu probeert de bal met de borst te controleren. Soebagdja rent richting de bal. Soebagdja geeft de bal voor. McGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. McGhee schiet op doel. Kljajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Araujo geeft een hoge lob. Aguiar kopt de bal weg. Daar is Polko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Weißbach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patlar rent richting de bal. Patlar geeft een lange en hoge pass. Hunlu kopt de bal weg. Aguiar rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ghica is nu in balbezit. Ghica passt de bal zonder na te denken. Vavilov rent richting de bal. McGhee onderschept slim de pass. McGhee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magical team 53%, Bruine Ster Belgrado 47%.
magical team - Bruine Ster Belgrado 1:0