Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roosendaal 05 UDMUR
352 Tactiek Maggie Q
49% Balbezit 51%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 27
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 62.3
solid Schieten very good
solid Passen excellent
solid Verdedigen outstanding


3e minuut.
Minello probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Enculescu de bal onder controle te krijgen. Prestes is nu in balbezit. Prestes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - UDMUR 0:1

11e minuut.
Prestes schiet op doel. Michels speelt de bal door. Liguori kopt de bal weg. Prestes is nu in balbezit. Prestes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - UDMUR 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Mrowiec de bal. Mrowiec speelt de bal door. Srdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdić geeft de bal voor. Enculescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Enculescu rent richting de bal. Minello begaat een overtreding. Enculescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Srdić met een snel genomen vrije trap. Enculescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - UDMUR 0:3

19e minuut.
Liguori passt de bal in één keer door. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu rent richting de bal. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes schiet op doel. Michels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Enculescu rent richting de bal. Enculescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - UDMUR 0:4

22e minuut.
Petrusewicz heeft problemen om de bal te vangen. Prestes rent richting de bal. Prestes passt de bal met de wreef. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Prestes de bal onder controle te krijgen. Liguori kopt de bal weg. van Nistelrooy bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schiavone komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Kunduracı is nu in balbezit. Kunduracı passt de bal zonder na te denken. Srdić met een sublieme pass. Enculescu rent richting de bal. Enculescu haalt uit met een fantastische trap. Michels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - UDMUR 0:5

33e minuut.
Srdić is nu in balbezit. Srdić passt de bal met de wreef. Burga rent richting de bal. Burga probeert naar een medespeler te passen. Prestes is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Daar is Benkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juninho rent richting de bal. Juninho geeft de bal voor. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes haalt uit met een fantastische trap. Michels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
van Veen probeert naar een medespeler te passen. Benkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soliwoda. Benkowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Benkowski kan niet meer verder spelen. Vučićević komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Srdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdić geeft de bal voor. Prestes is nu in balbezit. Prestes haalt uit met een fantastische trap. Michels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - UDMUR 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roosendaal 05 74%, UDMUR 26%.
Roosendaal 05 - UDMUR 0:6

46e minuut.
Matusewicz komt het veld opgelopen. Kaktus komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Vučićević geeft een lange en hoge pass. Kaktus is nu in balbezit. van Veen maakt een afschuwelijke overtreding. van Veen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kaktus wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

50e minuut.
Prestes rent richting de bal. Geesink is nu in balbezit. Prestes onderschept slim de pass. Prestes schiet op doel. Michels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - UDMUR 0:7

52e minuut.
Mrowiec geeft de bal voor. Fulczyk onderschept slim de pass. Inworp. Matusewicz met de inworp. Kaktus geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Prestes geeft de bal voor. Michels speelt de bal door. Kaktus kopt de bal weg. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - UDMUR 0:8

59e minuut.
Enculescu met een sublieme pass. Burga rent richting de bal. Burga passt de bal zonder na te denken. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Juninho geeft de bal voor. Enculescu rent richting de bal. Klungelig pakt Enculescu de bal. Enculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - UDMUR 0:9

69e minuut.
Enculescu rent richting de bal. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu is nu in balbezit. Prestes is nu in balbezit. Prestes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Juninho rent richting de bal. Juninho geeft een hoge lob. Enculescu kopt de bal weg. Prestes is nu in balbezit. Prestes haalt uit met een fantastische trap. Michels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burga met een snelle inworp. Vučićević is nu in balbezit. Vučićević geeft de bal voor. Prestes springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Fulczyk de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - UDMUR 0:10

88e minuut.
Michels met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Fonfara de bal. Burga probeert naar een medespeler te passen. Prestes is nu in balbezit. Prestes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roosendaal 05 75%, UDMUR 25%.
Roosendaal 05 - UDMUR 0:10