Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dikke Moat`n Noad Advendo Combinatie
2C2W2M1M2F1F Tactiek CVU
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
63.5 gemiddelde waardering 68
formidabel Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Větrovec passt de bal zonder na te denken. Kurzak heeft problemen om de bal te vangen. Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren schiet op doel. Konowalczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Vernay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernay geeft een hoge lob. van Eck heeft problemen om de bal te vangen. van Eck geeft een lange en hoge pass. Kubala springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Switten is nu in balbezit. Switten speelt de bal door. van Eck rent richting de bal. van Eck geeft een hoge lob. Keren krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Oddi geeft een hoge lob. Switten probeert naar een medespeler te passen. van Eck is nu in balbezit. van Eck geeft een hoge lob. Kubala maakt een snoekduik en kopt de bal. Konowalczyk bokst de bal weg. Kurzak geeft de bal voor. Daar is Puerto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Switten is nu in balbezit. Switten geeft een lange en hoge pass. Kubala maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Oddi met de inworp. Aniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniszewski geeft een hoge lob. Õdus maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Aniszewski passt de bal in één keer door. Õdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski begaat een overtreding. Figielski krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Prina is nu in balbezit. van Eck verovert de bal door een tackle van achteren. van Eck passt de bal zonder na te denken. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
van Eck is nu in balbezit. van Eck geeft een lange en hoge pass. Daar is Kubala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubala draait met de bal, schiet en ... Konowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
van Eijk geeft de bal voor. van Eck rent richting de bal. van Eck geeft een lange en hoge pass. Kubala is nu in balbezit. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Konowalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
van Eck speelt de bal door. Dragoun is nu in balbezit. Dragoun speelt de bal door. Kubala is nu in balbezit. Kubala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Rəhimzadə probeert naar een medespeler te passen. van Eijk rent richting de bal. van Eijk geeft een hoge lob. Keren rent richting de bal. Keren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Mutino kan de bal niet met de borst controleren. Cardozo onderschept slim de pass. Cardozo passt de bal in één keer door. van Eijk geeft een hoge lob. Kubala krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Konowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dikke Moat`n 62%, Noad Advendo Combinatie 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dikke Moat`n - Noad Advendo Combinatie 0:0

50e minuut.
van Eck verovert de bal door een tackle van achteren. van Eck geeft de bal voor. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala draait met de bal, schiet en ... Konowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mutino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutino passt de bal in één keer door. Aniszewski speelt de bal door. Õdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Õdus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - Noad Advendo Combinatie 1:0

71e minuut.
van Eijk is nu in balbezit. van Eijk geeft een lange en hoge pass. Keren kopt de bal weg. van Eck is nu in balbezit. van Eck haalt uit met een fantastische trap. Konowalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Mutino is nu in balbezit. Mutino passt de bal in één keer door. Aniszewski rent richting de bal. Aniszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - Noad Advendo Combinatie 2:0

81e minuut.
van Eck heeft problemen om de bal te vangen. van Eck geeft een lange en hoge pass. Rəhimzadə geeft de bal voor. Mutino is nu in balbezit. Mutino geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Õdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Õdus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
van Eck bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eck speelt de bal door. Kubala rent richting de bal. Kubala schiet op doel. Konowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - Noad Advendo Combinatie 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dikke Moat`n 52%, Noad Advendo Combinatie 48%.
Dikke Moat`n - Noad Advendo Combinatie 2:1