Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N.T.V.V. Pixies
vier4drie3drie3 Tactiek Rathskeller.C
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 59.1
solide Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Snel geeft een lange en hoge pass. Daar is Čechanavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Groenewoud kan de bal niet met de borst controleren. Trykiel rent richting de bal. Trykiel geeft een hoge lob. Damen bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mirică verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Peruza geeft de bal voor. Čechanavičius is nu in balbezit. Zwojnica verovert de bal door een tackle van achteren. Zwojnica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Pixies 0:1

25e minuut.
Zwojnica is nu in balbezit. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica verovert de bal door een tackle van achteren. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Pixies 0:2

32e minuut.
Zadra speelt de bal door. Oost speelt de bal door. van den Heuvel is nu in balbezit. Anita verovert de bal door een tackle van achteren. Anita haalt uit met een fantastische trap. Vreijsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Damen bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Pixies 1:2

42e minuut.
Daar is Kuipers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuipers passt de bal in één keer door. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Pixies 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.T.V.V. 62%, Pixies 38%.
N.T.V.V. - Pixies 1:3

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuipers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuipers geeft een lange en hoge pass. Groenewoud krijgt zijn hoofd ertegen. Roosenburg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Vissie heeft problemen om de bal te vangen. Vissie geeft een lange en hoge pass. Zadra is nu in balbezit. Zwojnica onderschept slim de pass. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... Roosenburg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Gavranić heeft problemen om de bal te vangen. Falkowski rent richting de bal. Falkowski geeft de bal voor. Zwojnica krijgt zijn hoofd ertegen. Roosenburg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Pixies 1:4

60e minuut.
Hawkins speelt de bal door. Kuipers heeft problemen om de bal te vangen. Kuipers speelt de bal door. Groenewoud rent richting de bal. Groenewoud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kuipers is nu in balbezit. Kuipers speelt de bal door. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski geeft een lange en hoge pass. Zwojnica maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zadra geeft de bal voor. Damen is nu in balbezit. Falkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falkowski krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Roosenburg niet meer kan verder spelen.

69e minuut.
Zwojnica rent richting de bal. Zadra probeert naar een medespeler te passen. Erasmus probeert de bal met de borst te controleren. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Erasmus is nu in balbezit. Vissie onderschept slim de pass. Vissie speelt de bal door. Kuipers is nu in balbezit. Kuipers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Pixies 1:5

76e minuut.
Falkowski geeft een hoge lob. Zwojnica heeft problemen om de bal te vangen. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica verovert de bal door een tackle van achteren. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Pixies 1:6

80e minuut.
Čechanavičius geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vissie de bal onder controle te krijgen. Anita rent richting de bal. Anita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Pixies 2:6

85e minuut.
Zadra kopt de bal weg. Vissie rent richting de bal. Vissie passt de bal zonder na te denken. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Pixies 2:7

87e minuut.
Vissie verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vissie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuipers met een sublieme pass. Zwojnica is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Zwojnica kopt de bal weg. Falkowski heeft problemen om de bal te vangen. Falkowski passt de bal zonder na te denken. Groenewoud rent richting de bal. Groenewoud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trykiel trapt de bal weg van het doel. Kuipers kopt de bal weg. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Pixies 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.T.V.V. 62%, Pixies 38%.
N.T.V.V. - Pixies 2:8