Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bohemian haag Vitesse Arnhem
343 Tactiek Aanvallend
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 44.3
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Pędzich verovert de bal door een tackle van achteren. Pędzich geeft de bal voor. Laurens rent richting de bal. Laurens schiet op doel. Villiot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Vitesse Arnhem 1:0

6e minuut.
Kurbağa passt de bal in één keer door. Januzaj rent richting de bal. Inga bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurens is nu in balbezit. Laurens schiet op doel. Villiot bokst de bal weg.

12e minuut.
Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici is nu in balbezit. Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider geeft een lange en hoge pass. Laurens springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Inga heeft problemen om de bal te vangen. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Smoliński is nu in balbezit. Smoliński haalt uit met een fantastische trap. Koszucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bohemian haag - Vitesse Arnhem 1:1

18e minuut.
Teodorovici geeft een lange en hoge pass. Rosseto kopt de bal weg. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna geeft een hoge lob. Smoliński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Laurens is nu in balbezit. Dimofte speelt de bal door. Kurbağa is nu in balbezit. Kurbağa geeft een hoge lob. Laurens springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Vitesse Arnhem 2:1

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Laurens stond buitenspel. Dimofte neemt vlug de vrije trap. Smoliński is nu in balbezit. Smoliński schiet op doel. Koszucki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Laurens passt de bal met de wreef. Inga is nu in balbezit. Inga passt de bal in één keer door. Laurens is nu in balbezit. Laurens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Vitesse Arnhem 3:1

29e minuut.
Inga rent richting de bal. Inga geeft de bal voor. Laurens bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurens schiet op doel. Villiot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Vitesse Arnhem 4:1

37e minuut.
Rosseto rent richting de bal. Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ionică ... Strafschop! Ionică is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Oğuzata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oğuzata neemt de penalty, wat een uithaal! Koszucki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Vitesse Arnhem 4:2

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodorovici met de inworp. Opasek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Smoliński de bal. Smoliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Koszucki met een harde bal richting middenveld. Schneider kopt de bal weg. Napier speelt de bal door. Oğuzata rent richting de bal. Oğuzata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bohemian haag 50%, Vitesse Arnhem 50%.
bohemian haag - Vitesse Arnhem 4:2

52e minuut.
Inworp. Kurbağa met de inworp. Schneider heeft problemen om de bal te vangen. Schneider geeft de bal voor. Rosseto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laurens is nu in balbezit. Laurens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Vitesse Arnhem 5:2

53e minuut.
Kurbağa rent richting de bal. Kurbağa passt de bal zonder na te denken. Pędzich geeft de bal voor. Laurens bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurens haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Smoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoliński speelt de bal door. Oğuzata rent richting de bal. Oğuzata haalt uit met een fantastische trap. Koszucki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Vitesse Arnhem 5:3

64e minuut.
Smoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Inga de bal. Inga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Schneider kopt de bal weg. Klungelig pakt Lisień de bal. Inga bereikt de bal nog maar net als eerste. Inga schiet op doel. Villiot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Vitesse Arnhem 6:3

70e minuut.
Teodorovici speelt de bal door. Rosseto rent richting de bal. Rosseto passt de bal zonder na te denken. Oğuzata rent richting de bal. Oğuzata haalt uit met een fantastische trap. Koszucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smoliński springt en kopt de bal. Koszucki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Teodorovici rent richting de bal. Balmaseda onderschept slim de pass. Balmaseda geeft een lange en hoge pass. Inga bereikt de bal nog maar net als eerste. Inga draait met de bal, schiet en ... Villiot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Januzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzaj probeert naar een medespeler te passen. Kurbağa is nu in balbezit. Kurbağa schiet op doel. Villiot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Vitesse Arnhem 7:3

85e minuut.
Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider geeft de bal voor. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurens verovert de bal door een tackle van achteren. Laurens schiet op doel. Villiot bokst de bal weg. Januzaj rent richting de bal. Januzaj geeft een lange en hoge pass. Laurens bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurens draait met de bal, schiet en ... Villiot bokst de bal weg.

86e minuut.
Alvarez met een sublieme pass. Kurbağa rent richting de bal. Kurbağa speelt de bal door. Inga rent richting de bal. Inga draait met de bal, schiet en ... Villiot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Laurens bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Vitesse Arnhem 8:3

90e minuut.
Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurens onderschept slim de pass. Laurens probeert naar een medespeler te passen. Inga bereikt de bal nog maar net als eerste. Inga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bohemian haag 42%, Vitesse Arnhem 58%.
bohemian haag - Vitesse Arnhem 8:3