Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rood-Wit Noad Advendo Combinatie
Test123 Tactiek CVU1
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.9 gemiddelde waardering 67.5
very good Schieten incredible
solid Passen formidable
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Adelaar met een sublieme pass. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala passt de bal met de wreef. Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren draait met de bal, schiet en ... Carpio Pineda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Noad Advendo Combinatie 0:1

6e minuut.
Switten met een sublieme pass. Adelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelaar passt de bal in één keer door. van Eck bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eck geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Carpio Pineda met een sublieme pass. Switten met een sublieme pass. van Eck rent richting de bal. van Eck geeft de bal voor. Keren maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Durando speelt de bal door. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç met een sublieme pass. Daar is Pozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Chinţoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Eijk probeert naar een medespeler te passen. Kubala is nu in balbezit. Kubala draait met de bal, schiet en ... Carpio Pineda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Twórczyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Igarashi de bal. Arınç is nu in balbezit. Arınç schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vernay de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Iuri kopt de bal weg. Adelaar geeft de bal voor. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren onderschept slim de pass. Keren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Vişoianu probeert naar een medespeler te passen. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç passt de bal zonder na te denken. Pozo rent richting de bal. Pozo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Switten geeft een hoge lob. Kubala krijgt zijn hoofd ertegen. Vişoianu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Eck rent richting de bal. van Eck haalt uit met een fantastische trap. Carpio Pineda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Valerie met de inworp. van Eijk met een sublieme pass. van Eck rent richting de bal. van Eck geeft een hoge lob. Kubala maakt een snoekduik en kopt de bal. Carpio Pineda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Klungelig pakt van Eck de bal. van Eck geeft de bal voor. Kubala is nu in balbezit. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Carpio Pineda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Noad Advendo Combinatie 0:2

32e minuut.
Twórczyński passt de bal in één keer door. Igarashi speelt de bal door. Pozo is nu in balbezit. Pozo draait met de bal, schiet en ... Buzinas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Noad Advendo Combinatie 1:2

33e minuut.
Daar is Regeer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubala is nu in balbezit. van Eck met een sublieme pass. Daar is Keren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Durando heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Noad Advendo Combinatie 1:3

35e minuut.
Arınç is nu in balbezit. Arınç speelt de bal door. Igarashi met een sublieme pass. Pozo is nu in balbezit. Pozo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lokaj heeft problemen om de bal te vangen. Adelaar is nu in balbezit. Adelaar passt de bal in één keer door. Lokaj geeft een lange en hoge pass. Pozo maakt een snoekduik en kopt de bal. Buzinas bokst de bal weg.

38e minuut.
Kubala is nu in balbezit. Kubala speelt de bal door. Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren haalt uit met een fantastische trap. Carpio Pineda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Noad Advendo Combinatie 1:4

39e minuut.
Arınç met een sublieme pass. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Igarashi speelt de bal door. Arınç rent richting de bal. Arınç schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rood-Wit 54%, Noad Advendo Combinatie 46%.
Rood-Wit - Noad Advendo Combinatie 1:4

46e minuut.
van Eck passt de bal zonder na te denken. van Eijk rent richting de bal. van Eijk geeft een lange en hoge pass. Kubala rent richting de bal. Kubala draait met de bal, schiet en ... Carpio Pineda bokst de bal weg.

52e minuut.
Regeer geeft een lange en hoge pass. Adelaar speelt de bal door. Keren is nu in balbezit. Keren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Noad Advendo Combinatie 1:5

56e minuut.
Vernay geeft een lange en hoge pass. Daar is Chinţoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren geeft een hoge lob. Valerie verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Regeer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gamer komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Twórczyński speelt de bal door. Pozo heeft problemen om de bal te vangen. Pozo passt de bal met de wreef. Vitomir geeft de bal voor. Kubala krijgt zijn hoofd ertegen. Carpio Pineda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Keren rent richting de bal. Keren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Noad Advendo Combinatie 1:6

63e minuut.
van Eck geeft de bal voor. Keren kopt de bal weg. Durando rent richting de bal. Kubala onderschept slim de pass. Kubala draait met de bal, schiet en ... Carpio Pineda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
van Eck geeft de bal voor. Keren is nu in balbezit. Keren passt de bal in één keer door. Adelaar geeft een lange en hoge pass. Kubala maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carpio Pineda bokst de bal weg.

75e minuut.
Vernay geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lokaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arınç rent richting de bal. Arınç geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vitomir rent richting de bal. Vitomir geeft de bal voor. Daar is Chinţoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubala rent richting de bal. Kubala draait met de bal, schiet en ... Carpio Pineda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

81e minuut.
Arınç is nu in balbezit. Arınç probeert naar een medespeler te passen. Igarashi probeert naar een medespeler te passen. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Valerie verovert de bal door een tackle van achteren. Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński passt de bal met de wreef. Pozo rent richting de bal. Pozo schiet op doel. Buzinas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
van Eck kopt de bal weg. Klungelig pakt Valerie de bal. Keren rent richting de bal. Keren haalt uit met een fantastische trap. Carpio Pineda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Noad Advendo Combinatie 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rood-Wit 61%, Noad Advendo Combinatie 39%.
Rood-Wit - Noad Advendo Combinatie 1:7