Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlas Lions Dikke Moat`n
4-2-1-3 Tactiek 2C2W2M1M2F1F
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
58.7 gemiddelde waardering 64.1
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Kurzak rent richting de bal. Kurzak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Burgzorg de bal. Mutino rent richting de bal. Mutino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Janczar de bal. Janczar passt de bal in één keer door. Noppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Noppert geeft de bal voor. Daar is Kaban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konowalczyk bokst de bal weg.

22e minuut.
Rəhimzadə zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stevens rent richting de bal. Puerto onderschept slim de pass. Puerto geeft een lange en hoge pass. Mutino krijgt zijn hoofd ertegen. Botaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Burgzorg onderschept slim de pass. Nijhuis rent richting de bal. Mutino begaat een overtreding. Mutino krijgt een gele kaart. Nijhuis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Prina geeft de bal voor. Dumfries bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccone onderschept slim de pass. Mutino is nu in balbezit. Mutino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Spătariu kopt de bal weg. Rəhimzadə speelt de bal door. Puerto rent richting de bal. Puerto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Dikke Moat`n 0:1

39e minuut.
Canita geeft een hoge lob. Noppert is nu in balbezit. Noppert passt de bal in één keer door. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vlemmings geeft een lange en hoge pass. Kurzak speelt de bal door. Canita bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerto verovert de bal door een tackle van achteren. Puerto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Lions 57%, Dikke Moat`n 43%.
Atlas Lions - Dikke Moat`n 0:1

47e minuut.
Stevens rent richting de bal. Stevens geeft de bal voor. Kaban kopt de bal weg. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Klungelig pakt Spătariu de bal. Kaban verovert de bal door een tackle van achteren. Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhuis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlas Lions - Dikke Moat`n 1:1

52e minuut.
Rəhimzadə speelt de bal door. Aniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniszewski geeft de bal voor. Mutino rent richting de bal. Mutino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Prina onderschept slim de pass. Nijhuis verovert de bal door een tackle van achteren. Nijhuis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Dikke Moat`n 2:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nieves komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Canita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vlemmings kopt de bal weg. Rəhimzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəhimzadə passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Puerto de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Stevens heeft problemen om de bal te vangen. Stevens speelt de bal door. Větrovec rent richting de bal. Nieves onderschept slim de pass. Nieves haalt uit met een fantastische trap. Konowalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves verovert de bal door een tackle van achteren. Nieves draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Noppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Noppert geeft een lange en hoge pass. Kaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaban draait met de bal, schiet en ... Konowalczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Dikke Moat`n 3:1

75e minuut.
Kurzak geeft de bal voor. Dumfries controleert de bal met de borst. Vlemmings geeft een lange en hoge pass. Kaban is nu in balbezit. Kaban haalt uit met een fantastische trap. Konowalczyk bokst de bal weg.

89e minuut.
Winiarek met een sublieme pass. Noppert probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nieves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Dikke Moat`n 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Lions 43%, Dikke Moat`n 57%.
Atlas Lions - Dikke Moat`n 4:1