Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N.T.V.V. Twukkers
vier4drie3drie3 Tactiek Fee
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 62.3
solid Schieten formidable
good Passen excellent
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Sa controleert de bal met de borst. Sa geeft de bal voor. van Hooijdonk rent richting de bal. Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Twukkers 0:1

3e minuut.
Certowicz rent richting de bal. Certowicz geeft een lange en hoge pass. Zadra probeert de bal aan de voet te houden. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sáiz is nu in balbezit. Sa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa passt de bal in één keer door. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Twukkers 0:2

7e minuut.
Warulik speelt de bal door. Condori bereikt de bal nog maar net als eerste. Condori met een sublieme pass. van Hooijdonk heeft problemen om de bal te vangen. van Hooijdonk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Twukkers 0:3

9e minuut.
Hawkins met een harde bal richting middenveld. Erasmus kopt de bal weg. Anchieta rent richting de bal. Anita onderschept slim de pass. Anita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Twukkers 1:3

11e minuut.
Sa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trykiel is nu in balbezit. Sa maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Warulik is nu in balbezit. Warulik probeert naar een medespeler te passen. Mendil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Best, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Best haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Condori passt de bal in één keer door. Warulik rent richting de bal. Warulik passt de bal zonder na te denken. Best rent richting de bal. Best draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Twukkers 1:4

25e minuut.
Mendil geeft een lange en hoge pass. Sáiz kopt de bal weg. Zadra bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk verovert de bal door een tackle van achteren. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Twukkers 1:5

26e minuut.
Inworp. Mendil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erasmus bereikt de bal nog maar net als eerste. Best verovert de bal door een tackle van achteren. Best haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Damen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sáiz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. van Hooijdonk is nu in balbezit. Best is nu in balbezit. Best schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Twukkers 1:6

31e minuut.
Zadra rent richting de bal. Zadra passt de bal zonder na te denken. Trykiel heeft problemen om de bal te vangen. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Twukkers 1:7

34e minuut.
Condori bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins begaat een overtreding. Hawkins krijgt een gele kaart. van Hooijdonk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Certowicz wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Erasmus de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gavranić rent richting de bal. Gavranić passt de bal met de wreef. Marturana met een sublieme pass. Damen bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen geeft een hoge lob. Dayak bokst de bal weg.

37e minuut.
Gavranić geeft een hoge lob. Warulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Anita begaat een overtreding. Anita krijgt een gele kaart. Warulik raakt geblesseerd tijdens het duel. Warulik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk onderschept slim de pass. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Erasmus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáiz met een sublieme pass. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Twukkers 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.T.V.V. 70%, Twukkers 30%.
N.T.V.V. - Twukkers 1:8

46e minuut.
Havekotte komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Trykiel passt de bal in één keer door. Marturana bereikt de bal nog maar net als eerste. Marturana geeft een hoge lob. van Hooijdonk controleert de bal met de borst. van Hooijdonk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Twukkers 1:9

48e minuut.
Anita speelt de bal door. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost passt de bal zonder na te denken. Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Twukkers 1:10

50e minuut.
Gavranić is nu in balbezit. Gavranić geeft de bal voor. Damen is nu in balbezit. Damen geeft een lange en hoge pass. Anita maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Twukkers 2:10

50e minuut.
Sáiz rent richting de bal. Sáiz met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Anita de bal onder controle te krijgen. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Čechanavičius de bal. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best passt de bal zonder na te denken. van Hooijdonk heeft problemen om de bal te vangen. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hawkins met een harde bal richting middenveld. Sáiz kopt de bal weg. Klungelig pakt Best de bal. Best haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Twukkers 2:11

59e minuut.
Vosmaer rent richting de bal. Inworp. Vosmaer met de inworp. Oost is nu in balbezit. Oost geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Marturana passt de bal met de wreef. Best rent richting de bal. Best passt de bal in één keer door. van Hooijdonk heeft problemen om de bal te vangen. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Twukkers 2:12

74e minuut.
Havekotte passt de bal zonder na te denken. Mendil is nu in balbezit. Mendil passt de bal in één keer door. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Twukkers 2:13

75e minuut.
Zadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadra passt de bal met de wreef. Čechanavičius rent richting de bal. Mendil rent richting de bal. Mendil draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Havekotte probeert naar een medespeler te passen. Certowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Certowicz passt de bal zonder na te denken. Vosmaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosmaer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Zadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz onderschept slim de pass. Hawkins is nu in balbezit. van Hooijdonk verovert de bal door een tackle van achteren. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Twukkers 2:14

84e minuut.
Zadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadra passt de bal zonder na te denken. Anita is nu in balbezit. Damen rent richting de bal. Damen draait met de bal, schiet en ... Dayak bokst de bal weg.

86e minuut.
Dayak trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Best de bal. Erasmus is nu in balbezit. Best onderschept slim de pass. Best schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Twukkers 2:15

90e minuut.
Mendil is nu in balbezit. Mendil geeft de bal voor. Daar is Trykiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáiz is nu in balbezit. Sáiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Twukkers 2:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.T.V.V. 70%, Twukkers 30%.
N.T.V.V. - Twukkers 2:16