Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Humpys Vitesse Arnhem
hs10 Tactiek Aanvallend
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 43.6
solide Schieten redelijk
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


10e minuut.
Opasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasek geeft een lange en hoge pass. Oğuzata rent richting de bal. Oğuzata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Humpys - Vitesse Arnhem 0:1

14e minuut.
Opasek probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici passt de bal met de wreef. Smoliński is nu in balbezit. Smoliński schiet op doel. Riedewald bokst de bal weg.

19e minuut.
Oğuzata rent richting de bal. Ostrožnjak onderschept slim de pass. Ostrožnjak geeft de bal voor. del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. del Valle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Humpys - Vitesse Arnhem 1:1

24e minuut.
Smoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoliński passt de bal met de wreef. Teodorovici speelt de bal door. Koryzna rent richting de bal. Koryzna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lisień geeft een hoge lob. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Waldner naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
Oğuzata is nu in balbezit. Oğuzata passt de bal in één keer door. Smoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoliński haalt uit met een fantastische trap. Riedewald maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Humpys - Vitesse Arnhem 1:2

34e minuut.
Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Lisień verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap. Villiot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Oğuzata kopt de bal weg. Gallardo is nu in balbezit. del Valle is nu in balbezit. del Valle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Humpys - Vitesse Arnhem 2:2

41e minuut.
Rosseto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosseto geeft een hoge lob. del Valle is nu in balbezit. del Valle heeft problemen om de bal te vangen. del Valle schiet op doel. Villiot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Humpys - Vitesse Arnhem 3:2

44e minuut.
Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo speelt de bal door. del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. del Valle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Humpys 55%, Vitesse Arnhem 45%.
FC Humpys - Vitesse Arnhem 3:2

47e minuut.
Ostrožnjak speelt de bal door. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici met een sublieme pass. Smoliński is nu in balbezit. Smoliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Koryzna is nu in balbezit. De Genaro verovert de bal door een tackle van achteren. De Genaro speelt de bal door. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ... Villiot bokst de bal weg. del Valle is nu in balbezit. del Valle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Humpys - Vitesse Arnhem 4:2

64e minuut.
Gallardo probeert de bal met de borst te controleren. Gallardo speelt de bal door. del Valle is nu in balbezit. del Valle haalt uit met een fantastische trap. Villiot probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cavaca met een snelle inworp. Ostrožnjak probeert de bal met de borst te controleren. Smoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Giordi de bal onder controle te krijgen. De Genaro rent richting de bal. Oğuzata begaat een overtreding. Oğuzata krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Napier neemt vlug de vrije trap. Tada kopt de bal weg. Ostrožnjak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smoliński rent richting de bal. Smoliński schiet op doel. Riedewald bokst de bal weg.

72e minuut.
Rosseto passt de bal zonder na te denken. Oğuzata is nu in balbezit. Smoliński is nu in balbezit. Smoliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Cavaca onderschept slim de pass. Cavaca geeft de bal voor. Misun is nu in balbezit. Misun draait met de bal, schiet en ... Villiot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Humpys - Vitesse Arnhem 5:2

79e minuut.
Misun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Misun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. del Valle neemt zijn aanloop. Villiot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Humpys - Vitesse Arnhem 6:2

83e minuut.
Giordi verovert de bal door een tackle van achteren. Giordi geeft een hoge lob. Misun kopt de bal weg. del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. del Valle draait met de bal, schiet en ... Villiot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Klungelig pakt Koryzna de bal. De Genaro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Radwan heeft problemen om de bal te vangen. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Opasek kopt de bal weg. Klungelig pakt Smoliński de bal. Smoliński passt de bal met de wreef. Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzata draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Humpys 54%, Vitesse Arnhem 46%.
FC Humpys - Vitesse Arnhem 6:2