Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bloki Dukla bohemian haag
Piter16 Tactiek 343
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
23 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 55.9
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Yépez bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzaj is nu in balbezit. Januzaj passt de bal zonder na te denken. Inga is nu in balbezit. Inga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Trusiak trapt de bal weg. Lassi kopt de bal weg. Klungelig pakt Inga de bal. Laurens bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Révfi is nu in balbezit. Révfi draait met de bal, schiet en ... Altıncıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mbodj is nu in balbezit. Mbodj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Révfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzaj is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Révfi. Révfi krijgt een gele kaart. Januzaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Schneider neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Voinea passt de bal met de wreef. Kurbağa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski onderschept slim de pass. Sułowski geeft een hoge lob. Altıncıoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Inga rent richting de bal. Dyrcz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Inga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schneider zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laurens springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Schneider heeft problemen om de bal te vangen. Schneider speelt de bal door. Inga rent richting de bal. Inga geeft de bal voor. Januzaj krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Altıncıoğlu met een sublieme pass. Pędzich rent richting de bal. Révfi rent richting de bal. Mbodj rent richting de bal. Mbodj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kurbağa speelt de bal door. Januzaj heeft problemen om de bal te vangen. Antonescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antonescu krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Cebula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laurens bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurens speelt de bal door. Januzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kurbağa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Inga probeert de bal met de borst te controleren. Sułowski begaat een overtreding. Sułowski krijgt een gele kaart. Inga raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurbağa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laurens krijgt zijn hoofd ertegen. Łazar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Révfi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schneider. Révfi raakt geblesseerd tijdens het duel. Antonescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu schiet op doel. Koszucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Dyrcz rent richting de bal. Dyrcz passt de bal met de wreef. Altıncıoğlu rent richting de bal. Altıncıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - bohemian haag 1:0

35e minuut.
Đình Toản is nu in balbezit. Voinea onderschept slim de pass. Voinea passt de bal zonder na te denken. Mbodj rent richting de bal. Mbodj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Daar is Mbodj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mbodj geeft een hoge lob. Klungelig pakt Đình Toản de bal. Altıncıoğlu rent richting de bal. Altıncıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Altıncıoğlu geeft de bal voor. Sułowski geeft een lange en hoge pass. Révfi maakt een snoekduik en kopt de bal. Mbodj is nu in balbezit. Mbodj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - bohemian haag 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bloki Dukla 47%, bohemian haag 53%.
FC Bloki Dukla - bohemian haag 2:0

46e minuut.
Quintana komt het veld opgelopen. Kasowski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Altıncıoğlu rent richting de bal. Voinea rent richting de bal. Voinea passt de bal in één keer door. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Klungelig pakt Kasowski de bal. Kasowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Altıncıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altıncıoğlu draait met de bal, schiet en ... Koszucki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - bohemian haag 3:0

52e minuut.
Révfi is nu in balbezit. Révfi met een sublieme pass. Pędzich rent richting de bal. Kasowski onderschept slim de pass. Kasowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Klungelig pakt Lassi de bal. Yépez verovert de bal door een tackle van achteren. Kasowski rent richting de bal. Kasowski schiet op doel. Koszucki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - bohemian haag 4:0

64e minuut.
Yépez heeft problemen om de bal te vangen. Trusiak rent richting de bal. Trusiak geeft een lange en hoge pass. Kasowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasowski draait met de bal, schiet en ... Koszucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Đình Toản de bal. Altıncıoğlu onderschept slim de pass. Altıncıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Koszucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Inga heeft problemen om de bal te vangen. Voinea geeft een hoge lob. Kasowski rent richting de bal. Kasowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - bohemian haag 5:0

67e minuut.
Voinea met een snelle inworp. Dyrcz controleert de bal met de borst. Laurens bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - bohemian haag 5:1

76e minuut.
Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana passt de bal in één keer door. Révfi is nu in balbezit. Révfi schiet op doel. Koszucki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - bohemian haag 6:1

76e minuut.
Sagginelli komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kasowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Alvarez ... Strafschop! Kasowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kasowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Koszucki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - bohemian haag 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bloki Dukla 43%, bohemian haag 57%.
FC Bloki Dukla - bohemian haag 7:1