Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bohemian haag FC Bloki Dukla
343 Tactiek Piter16
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 58.4
very good Schieten very good
excellent Passen excellent
good Verdedigen solid


1e minuut.
Śmiech is nu in balbezit. Śmiech probeert naar een medespeler te passen. Mbodj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj geeft de bal voor. Révfi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Simion passt de bal in één keer door. Jakus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakus passt de bal in één keer door. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kuijpers met een snelle inworp. Sułowski is nu in balbezit. Sułowski geeft een lange en hoge pass. Mbodj rent richting de bal. Mbodj draait met de bal, schiet en ... van den Heuvel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Dyrcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaleta is nu in balbezit. Antonescu speelt de bal door. Révfi rent richting de bal. Révfi draait met de bal, schiet en ... van den Heuvel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Révfi is nu in balbezit. Ionică legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Révfi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mbodj neemt zijn aanloop. van den Heuvel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - FC Bloki Dukla 0:1

20e minuut.
Śmiech passt de bal in één keer door. Voinea is nu in balbezit. Voinea passt de bal met de wreef. Révfi rent richting de bal. Révfi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Trusiak speelt de bal door. Śmiech is nu in balbezit. Śmiech passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mbodj de bal. Mbodj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sułowski is nu in balbezit. Sułowski passt de bal zonder na te denken. Révfi rent richting de bal. Révfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - FC Bloki Dukla 0:2

26e minuut.
Pędzich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pędzich met een sublieme pass. Jakus speelt de bal door. Januzaj rent richting de bal. Januzaj geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pędzich onderschept slim de pass. Inworp. Voinea met een snelle inworp. Mbodj is nu in balbezit. Mbodj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Révfi maakt een snoekduik en kopt de bal. Mbodj krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Ionică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Révfi rent richting de bal. Révfi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - FC Bloki Dukla 0:3

34e minuut.
Canaleta is nu in balbezit. Trusiak begaat een overtreding. Canaleta raakt geblesseerd tijdens het duel. Laurens met een snel genomen vrije trap. Canaleta maakt een snoekduik en kopt de bal. Sagginelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Laurens controleert de bal met de borst. Śmiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiech passt de bal in één keer door. Mbodj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj draait met de bal, schiet en ... van den Heuvel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - FC Bloki Dukla 0:4

38e minuut.
Trusiak met een sublieme pass. Révfi rent richting de bal. Révfi passt de bal met de wreef. Mbodj heeft problemen om de bal te vangen. Mbodj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inga geeft een lange en hoge pass. Voinea rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Voinea zal de hoekschop nemen. Révfi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - FC Bloki Dukla 0:5

43e minuut.
Révfi onderschept slim de pass. Révfi passt de bal zonder na te denken. Śmiech speelt de bal door. Mbodj heeft problemen om de bal te vangen. Mbodj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bohemian haag 65%, FC Bloki Dukla 35%.
bohemian haag - FC Bloki Dukla 0:5

46e minuut.
Kasowski komt het veld opgelopen. Quintana komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Śmiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiech speelt de bal door. Mbodj rent richting de bal. Mbodj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Quintana rent richting de bal. Quintana passt de bal met de wreef. Mbodj is nu in balbezit. Mbodj haalt uit met een fantastische trap. van den Heuvel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sułowski passt de bal met de wreef. Śmiech rent richting de bal. Śmiech passt de bal met de wreef. Kasowski rent richting de bal. Kasowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Śmiech geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Inga de bal. Kasowski rent richting de bal. Kasowski haalt uit met een fantastische trap. van den Heuvel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - FC Bloki Dukla 0:6

58e minuut.
Januzaj rent richting de bal. Trusiak onderschept slim de pass. Trusiak geeft een lange en hoge pass. Mbodj is nu in balbezit. Mbodj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Trusiak met een sublieme pass. Kasowski is nu in balbezit. Kasowski passt de bal zonder na te denken. Mbodj is nu in balbezit. Mbodj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - FC Bloki Dukla 0:7

64e minuut.
Sułowski speelt de bal door. Mbodj heeft problemen om de bal te vangen. Mbodj passt de bal zonder na te denken. Voinea rent richting de bal. Voinea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Yépez onderschept slim de pass. Yépez met een sublieme pass. Kasowski is nu in balbezit. Kasowski schiet op doel. van den Heuvel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - FC Bloki Dukla 0:8

67e minuut.
Altıncıoğlu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kuijpers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schneider rent richting de bal. Schneider geeft de bal voor. Canaleta krijgt zijn hoofd ertegen. Sagginelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - FC Bloki Dukla 1:8

69e minuut.
Yépez kopt de bal weg. Voinea is nu in balbezit. Voinea met een sublieme pass. Mbodj rent richting de bal. Mbodj haalt uit met een fantastische trap. van den Heuvel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kasowski rent richting de bal. Kasowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - FC Bloki Dukla 1:9

72e minuut.
Sułowski probeert naar een medespeler te passen. Inga bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj rent richting de bal. Mbodj schiet op doel. van den Heuvel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Klungelig pakt Simion de bal. Altıncıoğlu onderschept slim de pass. Altıncıoğlu passt de bal met de wreef. Mbodj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj haalt uit met een fantastische trap. van den Heuvel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Dyrcz passt de bal zonder na te denken. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu passt de bal in één keer door. Kasowski rent richting de bal. Kasowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cebula geeft een lange en hoge pass. Inga heeft problemen om de bal te vangen. Kasowski is nu in balbezit. Kasowski haalt uit met een fantastische trap. van den Heuvel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - FC Bloki Dukla 1:10

81e minuut.
Voinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinea geeft een hoge lob. Quintana geeft een lange en hoge pass. Kasowski rent richting de bal. Kasowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Inworp. Pędzich met de inworp. Simion met een sublieme pass. Januzaj is nu in balbezit. Januzaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Sagginelli trapt de bal weg. Altıncıoğlu kopt de bal weg. Daar is Kasowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasowski draait met de bal, schiet en ... van den Heuvel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - FC Bloki Dukla 1:11

87e minuut.
Quintana verovert de bal door een tackle van achteren. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Mbodj is nu in balbezit. Mbodj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - FC Bloki Dukla 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bohemian haag 64%, FC Bloki Dukla 36%.
bohemian haag - FC Bloki Dukla 1:12