Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dikke Moat`n Rood-Wit
2C2W2M1M2F1F Tactiek Test123
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 57.5
outstanding Schieten very good
formidable Passen very good
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Gamer geeft een hoge lob. Pozo kopt de bal weg. Klungelig pakt Větrovec de bal. Arınç rent richting de bal. Arınç draait met de bal, schiet en ... Konowalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Rəhimzadə is nu in balbezit. Rəhimzadə passt de bal zonder na te denken. Õdus rent richting de bal. Õdus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - Rood-Wit 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Arınç de bal. Õdus verovert de bal door een tackle van achteren. Õdus passt de bal met de wreef. Puerto rent richting de bal. Puerto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lokaj speelt de bal door. Arınç rent richting de bal. Spătariu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spătariu krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Igarashi rent richting de bal. Igarashi passt de bal in één keer door. Arınç is nu in balbezit. Arınç draait met de bal, schiet en ... Konowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dikke Moat`n - Rood-Wit 1:1

18e minuut.
Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutino verovert de bal door een tackle van achteren. Mutino speelt de bal door. Rəhimzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəhimzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - Rood-Wit 2:1

21e minuut.
Gamer is nu in balbezit. Gamer passt de bal zonder na te denken. Twórczyński speelt de bal door. Arınç rent richting de bal. Arınç draait met de bal, schiet en ... Konowalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Aniszewski onderschept slim de pass. Gamer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aniszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Prina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Chinţoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Õdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Õdus schiet op doel. Carpio Pineda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - Rood-Wit 3:1

31e minuut.
Aniszewski geeft de bal voor. Puerto kopt de bal weg. Chinţoiu heeft problemen om de bal te vangen. Õdus is nu in balbezit. Õdus schiet op doel. Carpio Pineda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Valerie de bal. Mutino rent richting de bal. Mutino schiet op doel. Carpio Pineda bokst de bal weg.

39e minuut.
Rəhimzadə probeert naar een medespeler te passen. Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerto passt de bal zonder na te denken. Mutino rent richting de bal. Mutino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - Rood-Wit 4:1

43e minuut.
Aniszewski geeft de bal voor. Mutino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutino passt de bal in één keer door. Puerto heeft problemen om de bal te vangen. Puerto schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dikke Moat`n 51%, Rood-Wit 49%.
Dikke Moat`n - Rood-Wit 4:1

47e minuut.
Õdus onderschept slim de pass. Õdus passt de bal zonder na te denken. Mutino is nu in balbezit. Mutino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - Rood-Wit 5:1

48e minuut.
Saccone speelt de bal door. Spătariu geeft de bal voor. Puerto kopt de bal weg. Mutino rent richting de bal. Mutino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Carpio Pineda trapt de bal weg. Twórczyński kopt de bal weg. Prina rent richting de bal. Pozo onderschept slim de pass. Pozo haalt uit met een fantastische trap. Konowalczyk bokst de bal weg. Igarashi speelt de bal door. Pozo rent richting de bal. Pozo schiet op doel. Konowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Lokaj met een snelle inworp. Saccone rent richting de bal. Saccone geeft de bal voor. Õdus is nu in balbezit. Õdus draait met de bal, schiet en ... Carpio Pineda bokst de bal weg.

66e minuut.
Kurzak verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzak geeft een hoge lob. Mutino is nu in balbezit. Mutino passt de bal in één keer door. Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Õdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Õdus passt de bal zonder na te denken. Puerto rent richting de bal. Puerto schiet op doel. Carpio Pineda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Klungelig pakt Mutino de bal. Vişoianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoianu passt de bal zonder na te denken. Puerto rent richting de bal. Puerto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Õdus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carpio Pineda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Õdus is nu in balbezit. Õdus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - Rood-Wit 6:1

86e minuut.
Vişoianu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mutino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rəhimzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəhimzadə geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Valerie geeft de bal voor. Inworp. Mutino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rəhimzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəhimzadə geeft de bal voor. Paal! Carpio Pineda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Saccone passt de bal met de wreef. Rəhimzadə met een sublieme pass. Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerto haalt uit met een fantastische trap. Carpio Pineda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - Rood-Wit 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dikke Moat`n 40%, Rood-Wit 60%.
Dikke Moat`n - Rood-Wit 7:1