Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noad Advendo Combinatie Atlas Lions
CVU1 Tactiek 4-2-1-3
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
68.1 gemiddelde waardering 60.4
uitmuntend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


10e minuut.
Noppert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adelaar is nu in balbezit. Adelaar geeft een hoge lob. Kubala rent richting de bal. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Botaro bokst de bal weg.

15e minuut.
Vlemmings zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Eijk met een sublieme pass. van Eck bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eck geeft een lange en hoge pass. Keren maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
van Eck is nu in balbezit. van Eck passt de bal in één keer door. Kubala rent richting de bal. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Atlas Lions 1:0

27e minuut.
Adelaar speelt de bal door. van Eck is nu in balbezit. van Eck geeft een lange en hoge pass. Kubala krijgt zijn hoofd ertegen. Botaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Atlas Lions 2:0

29e minuut.
Switten bereikt de bal nog maar net als eerste. Switten passt de bal zonder na te denken. van Eck is nu in balbezit. van Eck geeft de bal voor. Kubala maakt een snoekduik en kopt de bal. Botaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burgzorg bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Noppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Noppert passt de bal zonder na te denken. Canita rent richting de bal. Canita geeft een lange en hoge pass. Janczar springt en kopt de bal. Buzinas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
van Eijk geeft een lange en hoge pass. Kubala kopt de bal weg. Keren rent richting de bal. Keren schiet op doel. Botaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Atlas Lions 3:0

44e minuut.
Janczar geeft de bal voor. Buzinas probeert naar een medespeler te passen. van Eck kopt de bal weg. Kubala is nu in balbezit. Kubala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noad Advendo Combinatie 47%, Atlas Lions 53%.
Noad Advendo Combinatie - Atlas Lions 3:0

47e minuut.
van Eck geeft een hoge lob. Winiarek is nu in balbezit. Kubala begaat een overtreding. Kubala krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumfries is nu in balbezit. Kubala verovert de bal door een tackle van achteren. Kubala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Atlas Lions 4:0

52e minuut.
Vitomir neemt vlug de vrije trap. Canita kopt de bal weg. Dumfries rent richting de bal. Keren verovert de bal door een tackle van achteren. Keren schiet op doel. Botaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Keren rent richting de bal. Keren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Atlas Lions 5:0

56e minuut.
Keren rent richting de bal. Dumfries legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Keren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Keren legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Botaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Atlas Lions 6:0

68e minuut.
Adelaar geeft een lange en hoge pass. Burgzorg heeft problemen om de bal te vangen. van Eijk met een sublieme pass. van Eck is nu in balbezit. van Eck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Botaro trapt de bal weg van het doel. Adelaar controleert de bal met de borst. Adelaar geeft een hoge lob. Kubala springt en kopt de bal. Botaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Atlas Lions 7:0

86e minuut.
Burgzorg rent richting de bal. van Eijk verovert de bal door een tackle van achteren. van Eijk probeert naar een medespeler te passen. van Eck geeft een hoge lob. Kubala springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noad Advendo Combinatie 33%, Atlas Lions 67%.
Noad Advendo Combinatie - Atlas Lions 7:0