Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bohemian haag FC Humpys
343 Tactiek hs10
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 44.7
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Inga probeert naar een medespeler te passen. Balmaseda rent richting de bal. Balmaseda met een sublieme pass. Inga rent richting de bal. Inga draait met de bal, schiet en ... Riedewald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Riedewald probeert naar een medespeler te passen. Inga kopt de bal weg. Laurens bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurens schiet op doel. Riedewald probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - FC Humpys 1:0

5e minuut.
Januzaj is nu in balbezit. Januzaj passt de bal met de wreef. Kurbağa heeft problemen om de bal te vangen. Kurbağa geeft een lange en hoge pass. Januzaj springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gallardo speelt de bal door. Misun bereikt de bal nog maar net als eerste. Misun passt de bal in één keer door. Daar is del Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Valle haalt uit met een fantastische trap. Koszucki bokst de bal weg. Alvarez heeft problemen om de bal te vangen. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gallardo geeft de bal voor. del Valle kopt de bal weg. Daar is Bocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Januzaj is nu in balbezit. Januzaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inga is nu in balbezit. Laurens rent richting de bal. Inga rent richting de bal. Inga schiet op doel. Riedewald maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo speelt de bal door. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ... Koszucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bocchi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Misun krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tada geeft een hoge lob. Kurbağa kopt de bal weg. Laurens kan de bal niet met de borst controleren. Laurens schiet op doel. Riedewald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Schneider geeft de bal voor. Daar is Laurens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Januzaj rent richting de bal. Laurens bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kurbağa passt de bal met de wreef. Inga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fazilet. Fazilet krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Inga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lassi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giordi heeft problemen om de bal te vangen. Laurens is nu in balbezit. Laurens draait met de bal, schiet en ... Riedewald maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bohemian haag 48%, FC Humpys 52%.
bohemian haag - FC Humpys 1:0

46e minuut.
De Genaro geeft de bal voor. Gallardo kan de bal niet met de borst controleren. Gallardo met een sublieme pass. del Valle is nu in balbezit. del Valle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Dumitraşcu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitraşcu met een sublieme pass. del Valle rent richting de bal. Misun rent richting de bal. Misun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Schneider de bal onder controle te krijgen. Januzaj rent richting de bal. Januzaj passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kurbağa de bal. Kurbağa geeft een lange en hoge pass. Riedewald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giordi is nu in balbezit. Giordi geeft een hoge lob. Inworp. Balmaseda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Inga geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Laurens kan de bal niet met de borst controleren. Riedewald werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Laurens is nu in balbezit. Laurens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - FC Humpys 2:0

62e minuut.
Balmaseda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tada geeft de bal voor. Balmaseda geeft een hoge lob. Laurens maakt een snoekduik en kopt de bal. Riedewald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Daar is Inga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inga speelt de bal door. Kurbağa probeert naar een medespeler te passen. Laurens rent richting de bal. Laurens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Misun geeft een lange en hoge pass. Kurbağa kopt de bal weg. Januzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurens rent richting de bal. Laurens schiet op doel. Riedewald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Tada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inga rent richting de bal. Inga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - FC Humpys 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bohemian haag 40%, FC Humpys 60%.
bohemian haag - FC Humpys 3:0