Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vitesse Arnhem FC Bloki Dukla
Aanvallend Tactiek Piter16
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
43.4 gemiddelde waardering 55.4
good Schieten very good
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Opasek speelt de bal door. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna passt de bal met de wreef. Smoliński is nu in balbezit. Smoliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Révfi kopt de bal weg. Klungelig pakt Lisień de bal. Mbodj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj schiet op doel. Villiot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitesse Arnhem - FC Bloki Dukla 0:1

12e minuut.
Kasowski speelt de bal door. Altıncıoğlu is nu in balbezit. Révfi rent richting de bal. Révfi draait met de bal, schiet en ... Villiot probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cebula geeft een lange en hoge pass. Koryzna kopt de bal weg. Smoliński probeert de bal met de borst te controleren. Smoliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vitesse Arnhem - FC Bloki Dukla 1:1

18e minuut.
Opasek is nu in balbezit. Révfi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Opasek raakt geblesseerd tijdens het duel. Radwan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cebula kopt de bal weg. Kasowski speelt de bal door. Altıncıoğlu rent richting de bal. Altıncıoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mbodj rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Yépez met een sublieme pass. Cebula geeft de bal voor. Altıncıoğlu is nu in balbezit. Altıncıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vitesse Arnhem - FC Bloki Dukla 1:2

27e minuut.
Cebula met de inworp. Sułowski rent richting de bal. Sułowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Altıncıoğlu de bal. Altıncıoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Dyrcz verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrcz geeft de bal voor. Inworp. Rosseto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opasek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Révfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasowski passt de bal met de wreef. Révfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Révfi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Révfi rent richting de bal. Radwan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Révfi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mbodj zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Villiot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mbodj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj haalt uit met een fantastische trap. Villiot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kasowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasowski speelt de bal door. Révfi rent richting de bal. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Mbodj kan de bal niet met de borst controleren. Teodorovici rent richting de bal. Mbodj begaat een overtreding. Mbodj krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Napier kopt de bal weg. Opasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Smoliński de bal. Smoliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitesse Arnhem 54%, FC Bloki Dukla 46%.
Vitesse Arnhem - FC Bloki Dukla 1:2

46e minuut.
Quintana komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Radwan rent richting de bal. Mbodj verovert de bal door een tackle van achteren. Révfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Révfi haalt uit met een fantastische trap. Villiot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitesse Arnhem - FC Bloki Dukla 1:3

54e minuut.
Koryzna maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Oğuzata probeert naar een medespeler te passen. Yépez is nu in balbezit. Smoliński verovert de bal door een tackle van achteren. Smoliński haalt uit met een fantastische trap. Łazar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Radwan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Teodorovici de bal. Sułowski begaat een overtreding. Teodorovici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lisień zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oğuzata rent richting de bal. Oğuzata draait met de bal, schiet en ... Łazar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitesse Arnhem - FC Bloki Dukla 2:3

65e minuut.
Dyrcz geeft een hoge lob. Voinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinea passt de bal in één keer door. Altıncıoğlu rent richting de bal. Altıncıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Quintana rent richting de bal. Quintana geeft de bal voor. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj onderschept slim de pass. Mbodj schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitesse Arnhem - FC Bloki Dukla 2:4

76e minuut.
Sagginelli komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Quintana rent richting de bal. Quintana passt de bal met de wreef. Révfi is nu in balbezit. Révfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vitesse Arnhem - FC Bloki Dukla 2:5

90e minuut.
Révfi rent richting de bal. Opasek onderschept slim de pass. Opasek speelt de bal door. Smoliński rent richting de bal. Smoliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitesse Arnhem 53%, FC Bloki Dukla 47%.
Vitesse Arnhem - FC Bloki Dukla 2:5