Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twukkers Dikke Moat`n
Fee Tactiek 2C2W2M1M2F1F
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
62.7 gemiddelde waardering 63.1
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Buchmann geeft een hoge lob. Sa kopt de bal weg. Prina heeft problemen om de bal te vangen. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Kalocsay kopt de bal weg. Sáiz probeert naar een medespeler te passen. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Twukkers - Dikke Moat`n 1:0

18e minuut.
Mendil rent richting de bal. Mendil passt de bal zonder na te denken. Kurzak is nu in balbezit. Sáiz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Větrovec verovert de bal door een tackle van achteren. van Hooijdonk verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurzak. Kurzak krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Saccone is nu in balbezit. Saccone geeft een lange en hoge pass. Puerto is nu in balbezit. Puerto draait met de bal, schiet en ... Dayak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Twukkers - Dikke Moat`n 1:1

24e minuut.
Sa passt de bal in één keer door. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best passt de bal zonder na te denken. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twukkers - Dikke Moat`n 2:1

29e minuut.
Saccone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Aniszewski geeft een hoge lob. Mutino maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sáiz passt de bal zonder na te denken. Daar is Best, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk schiet op doel. Konowalczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twukkers - Dikke Moat`n 3:1

32e minuut.
Daar is Sáiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sáiz. Sáiz krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Sa met een sublieme pass. Sáiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. Konowalczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twukkers - Dikke Moat`n 4:1

42e minuut.
Sa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa passt de bal zonder na te denken. Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... Konowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Rəhimzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Best. Rəhimzadə is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saccone met een snel genomen vrije trap. Õdus maakt een snoekduik en kopt de bal. Dayak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twukkers 43%, Dikke Moat`n 57%.
Twukkers - Dikke Moat`n 4:1

59e minuut.
Puerto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Hooijdonk kopt de bal weg. Aniszewski geeft de bal voor. Saccone is nu in balbezit. Saccone draait met de bal, schiet en ... Dayak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Certowicz met een sublieme pass. Mendil is nu in balbezit. Mendil geeft een lange en hoge pass. van Hooijdonk krijgt zijn hoofd ertegen. Konowalczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twukkers - Dikke Moat`n 5:1

83e minuut.
Marturana onderschept slim de pass. Marturana speelt de bal door. Havekotte speelt de bal door. Sa is nu in balbezit. Sa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twukkers 49%, Dikke Moat`n 51%.
Twukkers - Dikke Moat`n 5:1