Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlas Lions bohemian haag
4-2-1-3 Tactiek 343
46% Balbezit 54%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 57.5
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Burgzorg kopt de bal weg. Vlemmings bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlemmings probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nijhuis de bal. Nijhuis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vlemmings probeert naar een medespeler te passen. Nijhuis rent richting de bal. Nijhuis passt de bal zonder na te denken. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar draait met de bal, schiet en ... Koszucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Vlemmings passt de bal in één keer door. Nijhuis rent richting de bal. Kaban rent richting de bal. Kaban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - bohemian haag 1:0

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Burgzorg de bal onder controle te krijgen. Vlemmings rent richting de bal. Vlemmings met een sublieme pass. Kaban rent richting de bal. Kaban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Noppert met een sublieme pass. Janczar is nu in balbezit. Janczar passt de bal in één keer door. Kaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaban draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhuis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - bohemian haag 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Lions 35%, bohemian haag 65%.
Atlas Lions - bohemian haag 2:0

52e minuut.
Nijhuis passt de bal zonder na te denken. Alvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Noppert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noppert geeft een lange en hoge pass. Kaban springt en kopt de bal. Paal! Klungelig pakt Nijhuis de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Balmaseda passt de bal zonder na te denken. Burgzorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider begaat een overtreding. Burgzorg raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

55e minuut.
Klungelig pakt Burgzorg de bal. Schneider speelt de bal door. Burgzorg met een sublieme pass. Kaban rent richting de bal. Kaban schiet op doel. Koszucki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Đình Toản geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noppert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burgzorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlemmings met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kaban is nu in balbezit. Đình Toản verovert de bal door een tackle van achteren. Janczar rent richting de bal. Janczar schiet op doel. Koszucki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - bohemian haag 3:0

66e minuut.
Winiarek geeft de bal voor. Daar is Đình Toản, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đình Toản geeft de bal voor. Daar is Inga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgzorg onderschept slim de pass. Burgzorg passt de bal met de wreef. Kaban rent richting de bal. Kaban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Nijhuis rent richting de bal. Ionică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nijhuis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vlemmings zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhuis passt de bal zonder na te denken. Kaban rent richting de bal. Kaban haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Balmaseda met een sublieme pass. Laurens is nu in balbezit. Laurens passt de bal met de wreef. Kaban is nu in balbezit. Kaban schiet op doel. Koszucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - bohemian haag 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Lions 44%, bohemian haag 56%.
Atlas Lions - bohemian haag 4:0