Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bloki Dukla N.T.V.V.
Piter16 Tactiek vier4drie3drie3
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
27 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 47.1
very good Schieten excellent
very good Passen good
solid Verdedigen solid


9e minuut.
Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins geeft een lange en hoge pass. Antonescu geeft de bal voor. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hawkins trapt de bal weg van het doel. Vosmaer kopt de bal weg. Révfi is nu in balbezit. Révfi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Vosmaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosmaer geeft de bal voor. Klungelig pakt Gavranić de bal. Révfi rent richting de bal. Révfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - N.T.V.V. 1:0

18e minuut.
Dyrcz passt de bal zonder na te denken. Révfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Révfi passt de bal met de wreef. Altıncıoğlu rent richting de bal. Altıncıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - N.T.V.V. 2:0

19e minuut.
Vosmaer rent richting de bal. Vosmaer met een sublieme pass. Yépez geeft de bal voor. Damen rent richting de bal. Damen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vosmaer geeft een hoge lob. Cebula kopt de bal weg. Antonescu met een sublieme pass. Daar is Révfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Révfi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cebula kopt de bal weg. Sułowski rent richting de bal. Sułowski probeert naar een medespeler te passen. Mbodj is nu in balbezit. Mbodj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - N.T.V.V. 3:0

29e minuut.
Antonescu probeert naar een medespeler te passen. Mbodj is nu in balbezit. Zadra is nu in balbezit. Mbodj verovert de bal door een tackle van achteren. Mbodj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - N.T.V.V. 4:0

30e minuut.
Voinea rent richting de bal. Voinea passt de bal in één keer door. Sułowski met een sublieme pass. Mbodj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - N.T.V.V. 5:0

30e minuut.
Anita speelt de bal door. Erasmus is nu in balbezit. Erasmus passt de bal in één keer door. Altıncıoğlu is nu in balbezit. Altıncıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - N.T.V.V. 6:0

32e minuut.
Dyrcz geeft de bal voor. Trykiel kopt de bal weg. Antonescu met een sublieme pass. Révfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Révfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - N.T.V.V. 7:0

33e minuut.
Erasmus speelt de bal door. Čechanavičius rent richting de bal. Čechanavičius passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Altıncıoğlu de bal. Altıncıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hawkins onderschept slim de pass. Hawkins geeft een hoge lob. Sułowski kopt de bal weg. Mbodj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - N.T.V.V. 8:0

36e minuut.
Daar is Oost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oost passt de bal zonder na te denken. Erasmus rent richting de bal. Altıncıoğlu onderschept slim de pass. Altıncıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vosmaer is nu in balbezit. Erasmus is nu in balbezit. Erasmus geeft de bal voor. Anita springt en kopt de bal. Łazar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - N.T.V.V. 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bloki Dukla 42%, N.T.V.V. 58%.
FC Bloki Dukla - N.T.V.V. 8:1

46e minuut.
Quintana komt het veld opgelopen. Kasowski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Klungelig pakt Oost de bal. Altıncıoğlu is nu in balbezit. Altıncıoğlu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kasowski de bal. Kasowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - N.T.V.V. 9:1

51e minuut.
Damen passt de bal met de wreef. Oost rent richting de bal. Oost speelt de bal door. Anita bereikt de bal nog maar net als eerste. Anita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - N.T.V.V. 9:2

53e minuut.
Cebula kopt de bal weg. Daar is Erasmus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erasmus met een sublieme pass. Gavranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavranić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Quintana probeert naar een medespeler te passen. Erasmus bereikt de bal nog maar net als eerste. Erasmus geeft een lange en hoge pass. Anita rent richting de bal. Anita draait met de bal, schiet en ... Łazar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Révfi passt de bal zonder na te denken. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana passt de bal zonder na te denken. Kasowski is nu in balbezit. Kasowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - N.T.V.V. 10:2

58e minuut.
Čechanavičius geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Yépez de bal onder controle te krijgen. Damen is nu in balbezit. Damen schiet op doel. Łazar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - N.T.V.V. 10:3

60e minuut.
Altıncıoğlu kopt de bal weg. Révfi is nu in balbezit. Révfi passt de bal zonder na te denken. Sułowski rent richting de bal. Sułowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cebula heeft problemen om de bal te vangen. Damen is nu in balbezit. Damen met een sublieme pass. Anita rent richting de bal. Anita draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Oost passt de bal in één keer door. Anita is nu in balbezit. Quintana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anita is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oost wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Voinea met een sublieme pass. Daar is Altıncıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Révfi probeert naar een medespeler te passen. Sułowski rent richting de bal. Sułowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gavranić is nu in balbezit. Sułowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułowski met een sublieme pass. Quintana rent richting de bal. Quintana met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zadra trapt de bal weg. Quintana kopt de bal weg. Kasowski heeft problemen om de bal te vangen. Kasowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - N.T.V.V. 11:3

75e minuut.
Damen rent richting de bal. Yépez begaat een overtreding. Damen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sagginelli komt het veld opgelopen. Gavranić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Damen krijgt zijn hoofd ertegen. Sagginelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gavranić zal de hoekschop nemen. Damen rent richting de bal. Damen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Kasowski kopt de bal weg. Sułowski met een sublieme pass. Erasmus heeft problemen om de bal te vangen. Révfi onderschept slim de pass. Révfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - N.T.V.V. 12:3

80e minuut.
Voinea passt de bal met de wreef. Altıncıoğlu rent richting de bal. Altıncıoğlu draait met de bal, schiet en ... Hawkins probeert de bal aan de voet te houden. Voinea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Sułowski met een snelle inworp. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Sułowski rent richting de bal. Sułowski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kasowski rent richting de bal. Zadra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zadra krijgt een gele kaart. Kasowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Altıncıoğlu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - N.T.V.V. 13:3

89e minuut.
Zadra is nu in balbezit. Zadra geeft een hoge lob. Daar is Erasmus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Révfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Révfi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Vosmaer de bal. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana passt de bal in één keer door. Révfi rent richting de bal. Révfi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bloki Dukla 45%, N.T.V.V. 55%.
FC Bloki Dukla - N.T.V.V. 13:3