Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shikke F.C. FC Humpys
fuck Tactiek hs10
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 48.3
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


7e minuut.
Waldner speelt de bal door. Dumitraşcu rent richting de bal. Maestre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dumitraşcu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dumitraşcu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Airinei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Muñoz Llompart kopt de bal weg. del Valle is nu in balbezit. Tol maakt een afschuwelijke overtreding. Tol is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Schijvenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schijvenaar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Otağ de bal. Otağ haalt uit met een fantastische trap. Riedewald werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

12e minuut.
Schijvenaar is nu in balbezit. Otağ is nu in balbezit. Otağ passt de bal met de wreef. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ... Riedewald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Tatu rent richting de bal. Muñoz Llompart onderschept slim de pass. Schijvenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schijvenaar draait met de bal, schiet en ... Riedewald maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Muñoz Llompart geeft de bal voor. Miklík probeert de bal aan de voet te houden. Schijvenaar begaat een overtreding. Schijvenaar krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Dumitraşcu onderschept slim de pass. Dumitraşcu passt de bal met de wreef. Mändl rent richting de bal. del Valle verovert de bal door een tackle van achteren. del Valle haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Schijvenaar passt de bal met de wreef. Otağ is nu in balbezit. Otağ speelt de bal door. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shikke F.C. - FC Humpys 1:0

28e minuut.
Klungelig pakt Otağ de bal. Otağ speelt de bal door. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Schijvenaar passt de bal in één keer door. Otağ rent richting de bal. Otağ passt de bal in één keer door. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap. Riedewald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Giordi heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz Llompart kopt de bal weg. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shikke F.C. - FC Humpys 2:0

40e minuut.
Daar is Otağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otağ passt de bal met de wreef. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ... Riedewald maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shikke F.C. - FC Humpys 3:0

44e minuut.
Özşener bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldner onderschept slim de pass. Waldner probeert naar een medespeler te passen. Misun rent richting de bal. Misun geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shikke F.C. 42%, FC Humpys 58%.
Shikke F.C. - FC Humpys 3:0

56e minuut.
Tada probeert de bal met de borst te controleren. Schijvenaar is nu in balbezit. Tada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tada krijgt een gele kaart.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Otağ geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Giordi de bal. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shikke F.C. - FC Humpys 4:0

72e minuut.
Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart geeft een hoge lob. Giordi probeert de bal aan de voet te houden. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Otağ geeft een lange en hoge pass. Muñoz Llompart maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Maestre verovert de bal door een tackle van achteren. Maestre geeft een hoge lob. Schijvenaar kopt de bal weg. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Maestre speelt de bal door. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ passt de bal met de wreef. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Schijvenaar passt de bal zonder na te denken. Otağ heeft problemen om de bal te vangen. Otağ passt de bal in één keer door. Özşener rent richting de bal. Özşener draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Riedewald bokst de bal weg. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shikke F.C. - FC Humpys 5:0

84e minuut.
Schijvenaar passt de bal zonder na te denken. Bruni probeert naar een medespeler te passen. Mändl probeert naar een medespeler te passen. Dumitraşcu heeft problemen om de bal te vangen. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Özşener kopt de bal weg. Otağ rent richting de bal. Otağ met een sublieme pass. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Maestre probeert naar een medespeler te passen. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ geeft een hoge lob. Muñoz Llompart krijgt zijn hoofd ertegen. Riedewald maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shikke F.C. - FC Humpys 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shikke F.C. 30%, FC Humpys 70%.
Shikke F.C. - FC Humpys 6:0