Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pixies Dikke Moat`n
Rathskeller.C Tactiek New24
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 11
51.9 gemiddelde waardering 60.1
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


9e minuut.
Mutino bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Heuvel onderschept slim de pass. Ulutürk begaat een overtreding. Ulutürk krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Puerto passt de bal in één keer door. Õdus rent richting de bal. Mirică is nu in balbezit. Õdus onderschept slim de pass. Õdus schiet op doel. van Duivenbode bokst de bal weg. Sanniez rent richting de bal. Õdus onderschept slim de pass. Õdus haalt uit met een fantastische trap. van Duivenbode maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - Dikke Moat`n 0:1

16e minuut.
Kuipers probeert naar een medespeler te passen. Vissie speelt de bal door. Groenewoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Õdus rent richting de bal. Õdus geeft de bal voor. Mutino rent richting de bal. Mutino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - Dikke Moat`n 0:2

29e minuut.
van den Heuvel bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Heuvel geeft een hoge lob. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... Villalobos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Vissie rent richting de bal. Zwojnica is nu in balbezit. Kalocsay maakt een afschuwelijke overtreding. Kalocsay krijgt een gele kaart. Zwojnica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuipers zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zwojnica springt en kopt de bal. Villalobos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - Dikke Moat`n 1:2

38e minuut.
Kuipers passt de bal zonder na te denken. Vissie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vissie passt de bal in één keer door. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Sanniez rent richting de bal. Õdus onderschept slim de pass. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă schiet op doel. van Duivenbode probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - Dikke Moat`n 1:3

44e minuut.
Kalocsay geeft een lange en hoge pass. Puerto is nu in balbezit. Mirică verovert de bal door een tackle van achteren. Mutino onderschept slim de pass. Mutino draait met de bal, schiet en ... van Duivenbode bokst de bal weg. Õdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Õdus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - Dikke Moat`n 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixies 60%, Dikke Moat`n 40%.
Pixies - Dikke Moat`n 1:4

52e minuut.
Sanniez rent richting de bal. Sanniez geeft een lange en hoge pass. Spătariu is nu in balbezit. Zwojnica verovert de bal door een tackle van achteren. Zwojnica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Inworp. Vissie met de inworp. Klungelig pakt Kuipers de bal. Kuipers passt de bal zonder na te denken. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica schiet op doel. Villalobos bokst de bal weg.

58e minuut.
Õdus verovert de bal door een tackle van achteren. Mutino is nu in balbezit. Mirică onderschept slim de pass. Õdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Õdus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kuipers passt de bal zonder na te denken. Vissie is nu in balbezit. Prina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prina krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Ulutürk heeft problemen om de bal te vangen. Ulutürk geeft de bal voor. Mutino is nu in balbezit. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - Dikke Moat`n 1:5

69e minuut.
Sanniez geeft de bal voor. Kurzak rent richting de bal. Kurzak geeft de bal voor. Puerto is nu in balbezit. Puerto geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Puerto geeft een lange en hoge pass. Peruza heeft problemen om de bal te vangen. Õdus verovert de bal door een tackle van achteren. Mutino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutino draait met de bal, schiet en ... van Duivenbode kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Ulutürk passt de bal in één keer door. Pungă rent richting de bal. Pungă geeft een hoge lob. Õdus is nu in balbezit. Õdus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vissie rent richting de bal. Vissie passt de bal zonder na te denken. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixies 51%, Dikke Moat`n 49%.
Pixies - Dikke Moat`n 1:5