Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pixies bohemian haag
Rathskeller.C Tactiek 343
44% Balbezit 56%
42% Spel op eigen helft 58%
24 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 53.4
formidable Schieten very good
solid Passen excellent
good Verdedigen good


2e minuut.
Schneider is nu in balbezit. Snel onderschept slim de pass. Snel geeft een hoge lob. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - bohemian haag 1:0

3e minuut.
Januzaj met een sublieme pass. Schneider heeft problemen om de bal te vangen. Zwojnica rent richting de bal. Groenewoud is nu in balbezit. Groenewoud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Groenewoud is nu in balbezit. Groenewoud draait met de bal, schiet en ... Koszucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Snel zal de hoekschop nemen. Vissie is nu in balbezit. Vissie passt de bal in één keer door. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Zwojnica probeert de bal met de borst te controleren. Koszucki probeert naar een medespeler te passen. Snel kopt de bal weg. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - bohemian haag 2:0

17e minuut.
Vissie rent richting de bal. Vissie speelt de bal door. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... Koszucki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ionică is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Snel neemt de hoekschop. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel. Koszucki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - bohemian haag 3:0

23e minuut.
Zwojnica is nu in balbezit. Groenewoud is nu in balbezit. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - bohemian haag 4:0

25e minuut.
Jakus rent richting de bal. Kurbağa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuipers legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuipers krijgt een gele kaart. Kurbağa raakt geblesseerd tijdens het duel. Inga kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. van Duivenbode kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inga is nu in balbezit. Inga schiet op doel. van Duivenbode probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - bohemian haag 4:1

32e minuut.
Mirică onderschept slim de pass. Mirică geeft een lange en hoge pass. Zwojnica kopt de bal weg. Daar is Groenewoud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groenewoud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vissie rent richting de bal. Vissie met een sublieme pass. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - bohemian haag 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixies 43%, bohemian haag 57%.
Pixies - bohemian haag 5:1

49e minuut.
Inworp. Snel met een snelle inworp. Kuipers rent richting de bal. Kuipers geeft de bal voor. Zwojnica maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Kuipers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuipers geeft een hoge lob. Zwojnica kopt de bal weg. Groenewoud heeft problemen om de bal te vangen. Groenewoud haalt uit met een fantastische trap. Koszucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - bohemian haag 6:1

59e minuut.
Balmaseda passt de bal met de wreef. Đình Toản is nu in balbezit. Steiger onderschept slim de pass. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... Koszucki bokst de bal weg.

63e minuut.
Snel rent richting de bal. Snel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Đình Toản de bal. Zwojnica verovert de bal door een tackle van achteren. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... Koszucki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Balmaseda bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiger onderschept slim de pass. Steiger met een sublieme pass. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica schiet op doel. Koszucki bokst de bal weg.

71e minuut.
Doeltrap. van Duivenbode met een harde bal richting middenveld. Vissie kopt de bal weg. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. Koszucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Kuipers speelt de bal door. Vissie is nu in balbezit. Vissie geeft een lange en hoge pass. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel. Koszucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Daar is Pędzich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groenewoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... Koszucki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - bohemian haag 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixies 41%, bohemian haag 59%.
Pixies - bohemian haag 7:1