Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:41
  • Competitiewedstrijd: Tweede Divisie.01
  • Stadion: P208 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 6452
Space star F.C. Knudde
Iets nieuws Tactiek Knudde FC
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 53.5
matig Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
solide Verdedigen goed


1e minuut.
de Zeeuw passt de bal met de wreef. Peijnenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. van Polen verovert de bal door een tackle van achteren. Talan geeft de bal voor. Beukers springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - F.C. Knudde 0:1

2e minuut.
Daar is de Zeeuw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beukers verovert de bal door een tackle van achteren. van Polen rent richting de bal. Beukers is nu in balbezit. Beukers haalt uit met een fantastische trap. Castro Soteldo bokst de bal weg.

7e minuut.
Notermans is nu in balbezit. Talan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talan passt de bal in één keer door. van Polen rent richting de bal. van Polen geeft een hoge lob. Castro Soteldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beukers rent richting de bal. Beukers schiet op doel. Castro Soteldo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Marcellis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt van Hasselt de bal. van Hasselt met een sublieme pass. Beukers rent richting de bal. Beukers draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kaszubski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Notermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Notermans schiet op doel. Castro Soteldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Marcellis rent richting de bal. Marcellis probeert naar een medespeler te passen. van Hasselt met een sublieme pass. Beukers rent richting de bal. Beukers haalt uit met een fantastische trap. Castro Soteldo bokst de bal weg.

12e minuut.
Eminović verovert de bal door een tackle van achteren. Notermans rent richting de bal. Notermans passt de bal met de wreef. Daar is van Polen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Polen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - F.C. Knudde 0:2

25e minuut.
Talan met een sublieme pass. van Hasselt met een sublieme pass. Eminović rent richting de bal. Beukers verovert de bal door een tackle van achteren. Beukers draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
de Zeeuw is nu in balbezit. Notermans onderschept slim de pass. Notermans speelt de bal door. van Polen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Polen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Notermans probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Beukers de bal. Notermans speelt de bal door. Daar is Talan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talan geeft een hoge lob. Castro Soteldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Beukers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - F.C. Knudde 0:3

30e minuut.
Eminović rent richting de bal. Eminović geeft de bal voor. Inworp. van Hasselt met de inworp. Marcellis geeft een lange en hoge pass. Castro Soteldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Polen springt en kopt de bal. Jeannette heeft problemen om de bal te vangen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eminović controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - F.C. Knudde 0:4

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talan met een snelle inworp. Notermans geeft een lange en hoge pass. Beukers bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - F.C. Knudde 0:5

33e minuut.
Notermans passt de bal zonder na te denken. Talan is nu in balbezit. Talan met een sublieme pass. Beukers rent richting de bal. Beukers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Jeannette geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Notermans geeft een lange en hoge pass. Eminović kopt de bal weg. Castro Soteldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beukers bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - F.C. Knudde 0:6

42e minuut.
Castro Soteldo speelt de bal door. Notermans kopt de bal weg. Talan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talan geeft een lange en hoge pass. Beukers springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Notermans probeert naar een medespeler te passen. Daar is Talan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Notermans geeft een hoge lob. van Polen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Polen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Talan heeft problemen om de bal te vangen. Kiremitçi is nu in balbezit. Talan maakt een afschuwelijke overtreding. Talan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Space star 71%, F.C. Knudde 29%.
Space star - F.C. Knudde 0:6

51e minuut.
Gullit passt de bal in één keer door. Notermans rent richting de bal. Notermans probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt van Polen de bal. van Polen geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - F.C. Knudde 0:7

53e minuut.
Talan is nu in balbezit. Talan passt de bal zonder na te denken. van Polen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Polen passt de bal met de wreef. Notermans geeft de bal voor. Castro Soteldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beukers springt en kopt de bal. Castro Soteldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - F.C. Knudde 0:8

55e minuut.
Guerrero geeft de bal voor. Inworp. van Hasselt met de inworp. Marcellis geeft een lange en hoge pass. van Polen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - F.C. Knudde 0:9

56e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Guerrero geeft de bal voor. van Polen kopt de bal weg. Beukers is nu in balbezit. Beukers haalt uit met een fantastische trap. Castro Soteldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Notermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Notermans passt de bal zonder na te denken. Daar is Talan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talan geeft de bal voor. Beukers kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Klungelig pakt Peijnenburg de bal. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski passt de bal met de wreef. Beukers is nu in balbezit. Beukers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - F.C. Knudde 0:10

65e minuut.
Vis probeert de bal met de borst te controleren. Quispe rent richting de bal. Vis begaat een overtreding. Vis krijgt een gele kaart.

75e minuut.
de Zeeuw is nu in balbezit. de Zeeuw met een sublieme pass. Wijler is nu in balbezit. Allé verovert de bal door een tackle van achteren. Allé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Jeannette bereikt de bal nog maar net als eerste. van Polen onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Talan neemt de hoekschop. van Polen kopt de bal weg. Castro Soteldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
van Hasselt met een sublieme pass. van Polen rent richting de bal. Eminović onderschept slim de pass. Beukers onderschept slim de pass. Beukers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Remie met een sublieme pass. Talan rent richting de bal. Talan probeert naar een medespeler te passen. van Polen is nu in balbezit. van Polen draait met de bal, schiet en ... Castro Soteldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Polen is nu in balbezit. van Polen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Polen is nu in balbezit. van Polen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - F.C. Knudde 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Space star 63%, F.C. Knudde 37%.
Space star - F.C. Knudde 0:11