Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SigmaFC FC Boschelero
Normal Tactiek 433
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 28.6
zwak Schieten redelijk
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


13e minuut.
Kuijpers probeert naar een medespeler te passen. Bleijenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleijenberg passt de bal zonder na te denken. Korteschiel rent richting de bal. Lefter rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuijpers geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt van Laere de bal. Lefter is nu in balbezit. Lefter draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
van Beurden met een sublieme pass. Syrjäkallio heeft problemen om de bal te vangen. van der Molen bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Molen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SigmaFC - FC Boschelero 1:0

35e minuut.
van der Meulen geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bergkamp de bal onder controle te krijgen. Bleijenberg rent richting de bal. Korteschiel is nu in balbezit. Korteschiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ponzio kopt de bal weg. Korteschiel rent richting de bal. Korteschiel passt de bal zonder na te denken. Bleijenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleijenberg draait met de bal, schiet en ... van Beurden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SigmaFC - FC Boschelero 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SigmaFC 55%, FC Boschelero 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SigmaFC - FC Boschelero 1:1

72e minuut.
Kuipers kopt de bal weg. van der Meulen is nu in balbezit. van der Meulen passt de bal met de wreef. Lefter is nu in balbezit. Lefter geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Kemper komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ponzio heeft problemen om de bal te vangen. van Laere is nu in balbezit. van Laere passt de bal zonder na te denken. Lefter rent richting de bal. Lefter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SigmaFC - FC Boschelero 1:2

90e minuut.
Rots is nu in balbezit. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt van der Meulen zijn tegenspeler op de grond. van der Meulen krijgt een gele kaart. Bergkamp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Heerings zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Syrjäkallio probeert de bal met de borst te controleren. van der Molen rent richting de bal. van der Molen haalt uit met een fantastische trap. Wehking bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SigmaFC 63%, FC Boschelero 37%.
SigmaFC - FC Boschelero 1:2