Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DOSKO Ameland Hoggs
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Brobbey geeft de bal voor. Inworp. Haye zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akkersdijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkersdijk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Lottin rent richting de bal. Lottin geeft een lange en hoge pass. Daar is Waterman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schuurmans is nu in balbezit. Schuurmans draait met de bal, schiet en ... van der Wal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Berden bereikt de bal nog maar net als eerste. Dijkstra onderschept slim de pass. Dijkstra passt de bal in één keer door. Schuurmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuurmans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dijkstra kopt de bal weg. van Fessem is nu in balbezit. Duindam legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Fessem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Fessem kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Akkersdijk passt de bal in één keer door. Koeman rent richting de bal. Met opzet legt de Vrij zijn tegenspeler op de grond. de Vrij krijgt een gele kaart.

34e minuut.
van Oostveen passt de bal in één keer door. van de Streek bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Streek passt de bal met de wreef. de Vrij bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vrij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DOSKO Ameland - Hoggs 0:1

39e minuut.
Klungelig pakt de Vrij de bal. Akkersdijk bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vrij bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkersdijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkersdijk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOSKO Ameland 38%, Hoggs 62%.
DOSKO Ameland - Hoggs 0:1

55e minuut.
Culhaci passt de bal met de wreef. Koeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koeman passt de bal in één keer door. Schuurmans is nu in balbezit. Schuurmans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
van Fessem onderschept slim de pass. Duindam is nu in balbezit. Duindam speelt de bal door. Schuurmans rent richting de bal. Schuurmans schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Berden geeft de bal voor. Koeman is nu in balbezit. Akkersdijk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akkersdijk krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Huizingh passt de bal met de wreef. Leeuwenburgh geeft een hoge lob. Lottin kopt de bal weg. van Fessem rent richting de bal. van Fessem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DOSKO Ameland - Hoggs 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOSKO Ameland 36%, Hoggs 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DOSKO Ameland - Hoggs 1:1