Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DOSKO Ameland FC Sjurk
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
van Ooijen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Fessem is nu in balbezit. van Fessem passt de bal met de wreef. Schuurmans rent richting de bal. Schuurmans schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Kerk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brobbey de bal. Metgod bereikt de bal nog maar net als eerste. Metgod draait met de bal, schiet en ... Sambo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DOSKO Ameland - FC Sjurk 0:1

14e minuut.
Kerk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Metgod rent richting de bal. Koeman met een sublieme pass. Metgod rent richting de bal. Metgod haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
van Ooijen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koeman met de inworp. Lottin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lottin passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Koeman onderschept slim de pass. Metgod rent richting de bal. Culhaci is nu in balbezit. Boom onderschept slim de pass. Boom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DOSKO Ameland - FC Sjurk 0:2

31e minuut.
van Fessem rent richting de bal. Gerlach onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Culhaci. Culhaci krijgt een gele kaart. Gerlach moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gerlach kan niet meer verder spelen. Jans komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Daar is van den Broek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dijkstra geeft een lange en hoge pass. Stoffelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuurmans verovert de bal door een tackle van achteren. Schuurmans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOSKO Ameland 55%, FC Sjurk 45%.
DOSKO Ameland - FC Sjurk 0:2

46e minuut.
Boom passt de bal met de wreef. van den Broek rent richting de bal. van den Broek met een sublieme pass. Schuurmans rent richting de bal. Schuurmans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Lottin probeert naar een medespeler te passen. van Fessem bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jans zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jans naar de kleedkamers voor een vroege douche. van Fessem raakt geblesseerd tijdens het duel. Koeman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Metgod kopt de bal weg. Schuurmans is nu in balbezit. van Ooijen begaat een overtreding. Schuurmans raakt geblesseerd tijdens het duel. Koeman komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
van den Broek rent richting de bal. Culhaci onderschept slim de pass. Culhaci probeert naar een medespeler te passen. Buter rent richting de bal. Schuurmans verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
DOSKO Ameland - FC Sjurk 1:2

80e minuut.
Boerebach kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brood. Boerebach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boerebach zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brobbey kopt de bal weg. Daar is Metgod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metgod draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Stoffelen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lottin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt van Fessem de bal. van Fessem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Warmerdam passt de bal met de wreef. Dijkstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dijkstra geeft de bal voor. Lottin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lottin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOSKO Ameland 30%, FC Sjurk 70%.
DOSKO Ameland - FC Sjurk 1:2