Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Space star FC Boschelero
Iets nieuws Tactiek 433
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 27.7
adequate Schieten average
average Passen weak
average Verdedigen average


1e minuut.
Lefter verovert de bal door een tackle van achteren. Lefter probeert naar een medespeler te passen. van der Meulen rent richting de bal. Allé bereikt de bal nog maar net als eerste. Allé haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
de Zeeuw rent richting de bal. de Zeeuw geeft een lange en hoge pass. Kiremitçi kopt de bal weg. Allé rent richting de bal. Allé haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - FC Boschelero 1:0

5e minuut.
Kuijpers probeert de bal aan de voet te houden. de Zeeuw kopt de bal weg. Syrjäkallio is nu in balbezit. Allé onderschept slim de pass. Allé haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ressel rent richting de bal. de Zeeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. de Zeeuw speelt de bal door. Allé is nu in balbezit. Allé draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wehking bokst de bal weg.

22e minuut.
de Zeeuw met een sublieme pass. Klungelig pakt Allé de bal. Kuipers bereikt de bal nog maar net als eerste. Allé onderschept slim de pass. Allé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - FC Boschelero 2:0

27e minuut.
Peijnenburg speelt de bal door. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lefter krijgt een gele kaart. Kaszubski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaszubski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Syrjäkallio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Zeeuw is nu in balbezit. de Zeeuw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Guerrero geeft een hoge lob. Allé bereikt de bal nog maar net als eerste. Allé haalt uit met een fantastische trap. Kiremitçi is nu in balbezit. Kiremitçi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Wehking trapt de bal weg van het doel. Ressel kopt de bal weg. Daar is Syrjäkallio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Zeeuw is nu in balbezit. de Zeeuw haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kiremitçi is nu in balbezit. Kuijpers maakt een afschuwelijke overtreding. Kiremitçi raakt geblesseerd tijdens het duel. Peijnenburg met een snel genomen vrije trap. Allé bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Syrjäkallio. Allé wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Allé kan niet meer verder spelen. van Koesveld komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Peijnenburg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van Steensel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Space star 39%, FC Boschelero 61%.
Space star - FC Boschelero 2:0

49e minuut.
van der Meulen heeft problemen om de bal te vangen. de Zeeuw verovert de bal door een tackle van achteren. de Zeeuw passt de bal in één keer door. van Koesveld rent richting de bal. van Koesveld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - FC Boschelero 3:0

54e minuut.
van Koesveld bereikt de bal nog maar net als eerste. de Zeeuw rent richting de bal. van Koesveld bereikt de bal nog maar net als eerste. de Zeeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. de Zeeuw haalt uit met een fantastische trap. Wehking verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Klungelig pakt Kuijpers de bal. Kuijpers geeft een hoge lob. Ressel heeft problemen om de bal te vangen. Bleijenberg is nu in balbezit. Bleijenberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
van Koesveld is nu in balbezit. Tas verovert de bal door een tackle van achteren. Tas met een sublieme pass. Bleijenberg rent richting de bal. Bleijenberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Jeannette kopt de bal weg. Klungelig pakt van der Meulen de bal. Ressel speelt de bal door. de Zeeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. de Zeeuw haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Bleijenberg de bal. Eminović is nu in balbezit. Eminović speelt de bal door. van Koesveld rent richting de bal. van Koesveld haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ressel is nu in balbezit. van der Meulen bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Meulen passt de bal in één keer door. Kuijpers is nu in balbezit. Kuijpers geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ressel probeert naar een medespeler te passen. van Koesveld rent richting de bal. de Zeeuw rent richting de bal. de Zeeuw draait met de bal, schiet en ... Kuipers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wehking probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Space star 30%, FC Boschelero 70%.
Space star - FC Boschelero 3:0