Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Knudde SigmaFC
Knudde FC Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 17.7
adequate Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Koopal speelt de bal door. Faber bereikt de bal nog maar net als eerste. Faber passt de bal in één keer door. Jensen is nu in balbezit. Jensen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nuninga heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - SigmaFC 1:0

5e minuut.
van Hasselt kopt de bal weg. Nuninga heeft problemen om de bal te vangen. Robbemond is nu in balbezit. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - SigmaFC 2:0

8e minuut.
Biesbrouck geeft een hoge lob. Klungelig pakt Verlangen de bal. Nuninga rent richting de bal. Nuninga draait met de bal, schiet en ... van Hooijdonk probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Koopal is nu in balbezit. Koopal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt van Hasselt de bal. van Hasselt geeft een lange en hoge pass. Jensen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - SigmaFC 3:0

24e minuut.
Nuninga verovert de bal door een tackle van achteren. Nuninga probeert naar een medespeler te passen. Koopal speelt de bal door. Jensen is nu in balbezit. Jensen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - SigmaFC 4:0

26e minuut.
Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faber. Bergkamp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Heerings zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van der Molen springt en kopt de bal. Lodewijks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Koopal speelt de bal door. Verlangen rent richting de bal. van Hasselt onderschept slim de pass. van Hasselt geeft een hoge lob. Jensen springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Robbemond is nu in balbezit. Robbemond geeft een lange en hoge pass. Pastoor is nu in balbezit. Jensen verovert de bal door een tackle van achteren. Jensen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - SigmaFC 5:0

34e minuut.
Biesbrouck passt de bal zonder na te denken. Daar is Robbemond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hasselt speelt de bal door. Jensen rent richting de bal. Jensen draait met de bal, schiet en ... van Beurden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Heerings is nu in balbezit. Nuninga onderschept slim de pass. Nuninga speelt de bal door. Jensen rent richting de bal. Jensen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Daar is Jensen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jensen draait met de bal, schiet en ... Daar is Sanders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faber is nu in balbezit. Faber geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Faber probeert naar een medespeler te passen. Koopal is nu in balbezit. Koopal speelt de bal door. van Hasselt is nu in balbezit. van Hasselt geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Verlangen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt van Laere de bal. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jensen rent richting de bal. Jensen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Knudde 26%, SigmaFC 74%.
F.C. Knudde - SigmaFC 5:0

52e minuut.
van Hasselt passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Faber de bal. Faber met een sublieme pass. Jensen is nu in balbezit. Jensen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Bol probeert naar een medespeler te passen. Robbemond is nu in balbezit. Robbemond probeert naar een medespeler te passen. Nuninga rent richting de bal. Nuninga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Verlangen de bal onder controle te krijgen. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga schiet op doel. van Beurden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pastoor de bal. Jensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jensen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
van Hasselt met de inworp. Robbemond is nu in balbezit. Klungelig pakt van Hasselt de bal. van Hasselt geeft een hoge lob. Jensen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Gesink kopt de bal weg. Verlangen rent richting de bal. van Laere heeft problemen om de bal te vangen. Robbemond rent richting de bal. Robbemond draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - SigmaFC 6:0

70e minuut.
van Hasselt speelt de bal door. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga passt de bal in één keer door. Jensen is nu in balbezit. Jensen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - SigmaFC 7:0

72e minuut.
Klungelig pakt Sanders de bal. Koopal rent richting de bal. Koopal met een sublieme pass. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - SigmaFC 8:0

75e minuut.
Robbemond bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbemond geeft de bal voor. Jensen rent richting de bal. Koopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Knudde 20%, SigmaFC 80%.
F.C. Knudde - SigmaFC 8:0