Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agony FC Calcio Sadio
532 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Clasie bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Veen rent richting de bal. van der Veen speelt de bal door. Roggeveen is nu in balbezit. Roggeveen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Roggeveen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoffelen is nu in balbezit. Clasie probeert de bal met de borst te controleren. Roggeveen rent richting de bal. Roggeveen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - Calcio Sadio 0:1

22e minuut.
Freese speelt de bal door. Ruigrok rent richting de bal. Ruigrok met een sublieme pass. Busscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Busscher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Veldkamp probeert naar een medespeler te passen. Pienaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruigrok rent richting de bal. Pienaar verovert de bal door een tackle van achteren. Pienaar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roggeveen rent richting de bal. Roggeveen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - Calcio Sadio 0:2

37e minuut.
van der Veen probeert naar een medespeler te passen. Ulderink geeft een lange en hoge pass. Stoffelen is nu in balbezit. Stoffelen schiet op doel. Letschert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - Calcio Sadio 0:3

41e minuut.
Stoffelen passt de bal zonder na te denken. Sietsma bereikt de bal nog maar net als eerste. Sietsma geeft een hoge lob. de Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agony FC 46%, Calcio Sadio 54%.
Agony FC - Calcio Sadio 0:3

60e minuut.
Ruigrok kopt de bal weg. Klungelig pakt Veldkamp de bal. de Haan probeert naar een medespeler te passen. Busscher rent richting de bal. Busscher haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Clasie verovert de bal door een tackle van achteren. van der Veen rent richting de bal. Clasie begaat een overtreding. Clasie krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Roggeveen rent richting de bal. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. Roggeveen onderschept slim de pass. Roggeveen draait met de bal, schiet en ... Letschert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - Calcio Sadio 0:4

75e minuut.
Stoffelen kopt de bal weg. van der Heide is nu in balbezit. Roggeveen onderschept slim de pass. Roggeveen schiet op doel. Letschert probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Busscher controleert de bal met de borst. van Loenhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Busscher onderschept slim de pass. Busscher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ruigrok rent richting de bal. Pienaar rent richting de bal. Pienaar geeft een lange en hoge pass. Roggeveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roggeveen haalt uit met een fantastische trap. Letschert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - Calcio Sadio 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agony FC 49%, Calcio Sadio 51%.
Agony FC - Calcio Sadio 0:5