Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.A.F.A. United F.C. Knudde
442 Tactiek Knudde FC
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 42.2
weak Schieten adequate
weak Passen solid
weak Verdedigen weak


2e minuut.
van Hasselt passt de bal zonder na te denken. Nuninga rent richting de bal. Nuninga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jensen de bal. Jensen haalt uit met een fantastische trap. Boerebach bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - F.C. Knudde 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Nielssen de bal. Nuninga rent richting de bal. Nuninga passt de bal met de wreef. Jensen rent richting de bal. Jensen haalt uit met een fantastische trap. Boerebach bokst de bal weg.

5e minuut.
Robbemond bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbemond geeft een lange en hoge pass. Ekkelenkamp rent richting de bal. Faber verovert de bal door een tackle van achteren. Faber geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Faber de bal. Faber geeft de bal voor. Daar is Zoet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
van Hasselt is nu in balbezit. Koopal onderschept slim de pass. Koopal probeert naar een medespeler te passen. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - F.C. Knudde 0:2

13e minuut.
Til passt de bal in één keer door. Koopal met een sublieme pass. Jensen rent richting de bal. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga haalt uit met een fantastische trap. Boerebach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Robbemond controleert de bal met de borst. Robbemond geeft een hoge lob. Daar is Zoet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jensen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Robbemond probeert naar een medespeler te passen. Nuninga rent richting de bal. Nuninga met een sublieme pass. Jensen is nu in balbezit. Jensen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga geeft een hoge lob. Jensen rent richting de bal. Jensen haalt uit met een fantastische trap. Boerebach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - F.C. Knudde 0:3

44e minuut.
Koopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopal geeft een lange en hoge pass. Nuninga heeft problemen om de bal te vangen. Nuninga haalt uit met een fantastische trap. Boerebach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - F.C. Knudde 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.A.F.A. United 79%, F.C. Knudde 21%.
S.A.F.A. United - F.C. Knudde 0:4

46e minuut.
Koopal speelt de bal door. Faber is nu in balbezit. Faber passt de bal zonder na te denken. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Gesink met een sublieme pass. Nuninga rent richting de bal. Nuninga passt de bal in één keer door. Jensen rent richting de bal. Jensen draait met de bal, schiet en ... Boerebach bokst de bal weg. Seedorf probeert de bal aan de voet te houden. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - F.C. Knudde 0:5

51e minuut.
Robbemond geeft een hoge lob. Jensen kopt de bal weg. Seedorf is nu in balbezit. Nuninga verovert de bal door een tackle van achteren. Nuninga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Zoet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jensen haalt uit met een fantastische trap. Boerebach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
van Hasselt kopt de bal weg. Landaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bol begaat een overtreding. Landaal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seedorf met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Koopal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Talan komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Robbemond heeft problemen om de bal te vangen. Robbemond passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nuninga de bal. Nuninga draait met de bal, schiet en ... Badloe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boerebach bokst de bal weg. Badloe speelt de bal door. Nuninga heeft problemen om de bal te vangen. Nuninga schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Faber met een sublieme pass. Jensen is nu in balbezit. Talan probeert naar een medespeler te passen. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
van Hasselt heeft problemen om de bal te vangen. van Hasselt speelt de bal door. Jensen is nu in balbezit. Jensen draait met de bal, schiet en ... Boerebach probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boerebach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jensen bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Jensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jensen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - F.C. Knudde 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.A.F.A. United 78%, F.C. Knudde 22%.
S.A.F.A. United - F.C. Knudde 0:6