Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agony FC Space star
532 Tactiek Iets nieuws
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 31.8
weak Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Kiremitçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Zeeuw heeft problemen om de bal te vangen. de Zeeuw geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quispe de bal. Quispe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Allé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allé draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kaszubski probeert naar een medespeler te passen. Kiremitçi rent richting de bal. Ruigrok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruigrok krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Allé rent richting de bal. Loois rent richting de bal. Allé verovert de bal door een tackle van achteren. Allé draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Freese rent richting de bal. de Zeeuw onderschept slim de pass. Allé is nu in balbezit. de Zeeuw is nu in balbezit. de Zeeuw haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - Space star 0:1

29e minuut.
de Zeeuw is nu in balbezit. de Zeeuw speelt de bal door. Allé rent richting de bal. Allé heeft problemen om de bal te vangen. Allé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - Space star 0:2

44e minuut.
Doeltrap. Letschert met een harde bal richting middenveld. Busscher kopt de bal weg. de Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agony FC 59%, Space star 41%.
Agony FC - Space star 0:2

48e minuut.
Kaszubski kopt de bal weg. Clasie rent richting de bal. Allé onderschept slim de pass. de Zeeuw is nu in balbezit. de Zeeuw schiet op doel. Letschert bokst de bal weg.

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Letschert niet meer kan verder spelen. Spierings komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kaszubski onderschept slim de pass. Freese bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Zeeuw. de Zeeuw krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Eminović heeft problemen om de bal te vangen. Eminović geeft de bal voor. Klungelig pakt Loois de bal. Allé rent richting de bal. Allé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - Space star 0:3

67e minuut.
van der Heide geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiremitçi met de inworp. Klungelig pakt de Zeeuw de bal. de Zeeuw geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Jeannette onderschept slim de pass. Jeannette geeft een lange en hoge pass. Quispe heeft problemen om de bal te vangen. Sietsma verovert de bal door een tackle van achteren. Sietsma geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Wal verovert de bal door een tackle van achteren. Wal geeft een hoge lob. Allé rent richting de bal. Allé haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert van der Heide de bal onder controle te krijgen. Spierings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
de Zeeuw haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert van der Heide de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kiremitçi zal de hoekschop nemen. Quispe maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Clasie passt de bal met de wreef. Allé bereikt de bal nog maar net als eerste. de Zeeuw rent richting de bal. de Zeeuw schiet op doel. Na een snelle pass probeert van der Heide de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Quispe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ruigrok de bal. Kiremitçi kopt de bal weg. de Zeeuw is nu in balbezit. de Zeeuw schiet op doel. Spierings verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Ressel onderschept slim de pass. Ressel geeft een hoge lob. Allé rent richting de bal. Allé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agony FC - Space star 0:4

90e minuut.
Allé is nu in balbezit. de Zeeuw is nu in balbezit. Allé bereikt de bal nog maar net als eerste. de Zeeuw is nu in balbezit. de Zeeuw haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agony FC 64%, Space star 36%.
Agony FC - Space star 0:4