Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Boschelero Jako Zuid
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten hopeless
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
van der Meulen geeft een hoge lob. Blinker kopt de bal weg. Daar is Haring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bleijenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleijenberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ven rent richting de bal. Tas rent richting de bal. van der Meulen met een sublieme pass. Bleijenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleijenberg schiet op doel. Feunekes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
van der Meulen passt de bal met de wreef. Badloe bereikt de bal nog maar net als eerste. Badloe geeft een hoge lob. Korteschiel kan de bal niet met de borst controleren. Korteschiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boschelero - Jako Zuid 1:0

31e minuut.
Kuipers geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valk met een snelle inworp. Brood rent richting de bal. Brood geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Wehking verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Syrjäkallio geeft een hoge lob. Inworp. Schoofs met een snelle inworp. Klungelig pakt Brood de bal. Brood haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Boschelero - Jako Zuid 1:1

42e minuut.
Badloe rent richting de bal. Korteschiel rent richting de bal. Korteschiel passt de bal zonder na te denken. Bleijenberg rent richting de bal. Bleijenberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Korteschiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Korteschiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Korteschiel schiet op doel. Feunekes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boschelero - Jako Zuid 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Boschelero 33%, Jako Zuid 67%.
FC Boschelero - Jako Zuid 2:1

49e minuut.
Syrjäkallio geeft een lange en hoge pass. Hall is nu in balbezit. Lefter maakt een afschuwelijke overtreding. Lefter krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Ven is nu in balbezit. Korteschiel onderschept slim de pass. Badloe rent richting de bal. Korteschiel rent richting de bal. Korteschiel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Wehking met een harde bal richting middenveld. Korteschiel kopt de bal weg. de Kruyk heeft problemen om de bal te vangen. Bleijenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleijenberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Klungelig pakt Haring de bal. van der Meulen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haring. Haring krijgt een gele kaart.

66e minuut.
van der Meulen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bleijenberg wilt de vrije trap nemen. Blinker kopt de bal weg. Ven heeft problemen om de bal te vangen. Bleijenberg rent richting de bal. Bleijenberg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Inworp. Kemper komt het veld opgelopen.

71e minuut.
van der Meulen geeft een hoge lob. Inworp. Valk met een snelle inworp. Brood is nu in balbezit. Brood geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pothuizen passt de bal met de wreef. Kemper rent richting de bal. Hall maakt een afschuwelijke overtreding. Hall krijgt een gele kaart.

84e minuut.
van der Meulen verovert de bal door een tackle van achteren. van der Meulen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kemper de bal. Kemper geeft een hoge lob. Bleijenberg springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Boschelero 48%, Jako Zuid 52%.
FC Boschelero - Jako Zuid 2:1