Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SigmaFC FC Sjurk
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Metgod bereikt de bal nog maar net als eerste. Boom bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders verovert de bal door een tackle van achteren. Metgod is nu in balbezit. Metgod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SigmaFC - FC Sjurk 0:1

19e minuut.
van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rots begaat een overtreding. van den Broek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jans met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Pastoor de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boerebach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. van Beurden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boom rent richting de bal. Boom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SigmaFC - FC Sjurk 0:2

24e minuut.
van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk geeft de bal voor. Jans kopt de bal weg. Boom bereikt de bal nog maar net als eerste. Boom haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Jans kopt de bal weg. Metgod bereikt de bal nog maar net als eerste. Metgod speelt de bal door. Boom bereikt de bal nog maar net als eerste. Boom draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Metgod verovert de bal door een tackle van achteren. Metgod probeert naar een medespeler te passen. Kerk is nu in balbezit. Kerk geeft de bal voor. Boom springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SigmaFC - FC Sjurk 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SigmaFC 77%, FC Sjurk 23%.
SigmaFC - FC Sjurk 0:3

48e minuut.
Warmerdam is nu in balbezit. Warmerdam geeft een hoge lob. Pastoor heeft problemen om de bal te vangen. Boom is nu in balbezit. Boom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SigmaFC - FC Sjurk 0:4

53e minuut.
van Nee met een sublieme pass. van der Molen rent richting de bal. van der Molen speelt de bal door. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Jans met een sublieme pass. Heerings bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boom. Boom krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SigmaFC 35%, FC Sjurk 65%.
SigmaFC - FC Sjurk 0:4